Life

Cătălin Măruță, pe masa de operație. Suferința cu care trăiește vedeta de câteva luni bune

Cătălin Măruță, la bisturiu în curând. Prezentatorul de la Pro TV are dureri de o perioadă lungă și va fi lipsi de pe micile ecrane.
10.01.2023 | 20:07
Catalin Maruta pe masa de operatie Suferinta cu care traieste vedeta de cateva luni bune
Cătălin Măruță, la bisturiu în curând. Prezentatorul de la Pro TV are dureri de o perioadă lungă Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Vedeta postului din Pache Propopescu a dezvăluit că urmează să ajungă pe masa de operație. Suferința cu care trăiește de câteva luni bune. Ce a pățit în timp ce se afla cu întreaga familie într-o frumoasă vacanță.

Cătălin Măruță, la bisturiu în curând. Prezentatorul de la Pro TV are dureri de o perioadă lungă

Cătălin Măruță și-a luat inima în dinți și s-a programat la o intervenție chirurgicală pe care o amână din vara lui 2022. Soțul cântăreței Andra s-a ales cu ruptură de ligamente încrucișate după ce a fost doborât de un val puternic.

ADVERTISEMENT

Teama de operație l-a făcut pe moderator să nu meargă la doctor, însă în cele din urmă inevitabilul se va produce. În cursul zilei de 12 ianuarie 2023 vedeta de la Pro TV va ajunge pe mâna cadrelor medicale.

„Joi sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Îmi e frică de tot, îmi e frică de intervenție”, a declarat Cătălin Măruță în show-ul pe care-l moderează.

ADVERTISEMENT

„Nu te mai simți ca la 20 de ani, normal. Numai că problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu.

S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate.

ADVERTISEMENT

Va trebui să mă operez ceea ce va fi foarte distractiv”, a mărturisit prezentatorul de la Pro TV în urmă cu câteva luni pentru ego.ro.

Cătălin Măruță, intervenție la un spital din România

Cătălin Măruță a anunțat la un moment dat că intervenția va avea loc la un spital din România, nu în străinătate. Cel mai probabil prezentatorul își dorește să fie aproape de partenera sa și de cei doi copii, David și Eva.

ADVERTISEMENT

În prezent, nu se știe cine îi va ține locul pe sticlă, mai ales că va lipsi o perioadă mai lungă. Jurnalistul are nevoie de recuperare.

ADVERTISEMENT