Life

Cătălin Măruță, primele declarații după scandalul cu Alexandra Stan: „Nu pot fi judecat pentru ceva ce nu am făcut”

Cătălin Măruță a făcut primele declarații după scandalul cu Alexandra Stan. Prezentatorul a vorbit despre acest subiect chiar în cadrul emisiunii de la Pro TV.
02.09.2021 | 17:28
Catalin Maruta primele declaratii dupa scandalul cu Alexandra Stan Nu pot fi judecat pentru ceva ce nu am facut
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță a făcut primele declarații după scandalul cu Alexandra Stan, după ce blondina l-a acuzat că a spus lucruri nepotrivite în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Pro TV.

Prezentatorul de televiziune a părut deranjat de acest subiect, iar Lora, invitata lui de la emisiune, a încercat să-l calmeze. Soțul Andrei i-a dat replica artistei după ce aceasta l-a acuzat în cadrul podcastului găzduit de Damian Drăghici.

ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță, primele declarații după scandalul cu Alexandra Stan

Cătălin Măruță a făcut primele declarații după scandalul cu Alexandra Stan. Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, blondina l-a acuzat pe moderatorul de la Pro TV că a spus lucruri nepotrivite în timpul emisiunii pe care o prezintă, fără acordul ei.

Prezentatorul a încercat să se justifice în platoul emisiunii pe care o moderează. Acesta susține că fosta concurentă de la Survivor România a mințit în legătură cu acest conflict.

ADVERTISEMENT

Lora a fost invitata lui Cătălin Măruță în platou, iar cei doi au abordat subiectul scandalului cu Alexandra Stan.

„Măruţă: Dacă are probleme de sănătate, din toată inima, mă rog să îi fie bine. Nu poţi să ne acuzi pe noi, mai ales că erau glume. Dintr-odată te schimbi aşa?

ADVERTISEMENT

Lora: Cine ştie, poate s-a întâmplat ceva./ Măruţă: Mă uitam la tine cum povesteai despre mesajele acelea de hate de la oameni şi simţeam acelaşi lucru.

Lora: Nu trebuie să iei lucrurile personal./ Măruţă: Şi eu am familie copiii şi nu pot fi judecat pentru ceva ce nu am făcut./ Lora: E o durere acolo”, a fost discuția dintre cei doi în platoul emisiunii „La Măruță”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, prezentatorul TV susține că declarațiile Alexandrei Stan nu sunt adevărate. Acesta i-a asigurat pe telespectatori că va aduce dovezi pentru a-și susține argumentele.

„A spus nişte minciuni, azi vrem să vă arătăm şi imagini şi ce a făcut la noi în platou. Povestea asta pleaca de la un mesaj pe care o sa vi-l citesc mai târziu”, a mai spus Cătălin Măruță.

De ce s-a enervat Alexandra Stan pe prezentatorul de la Pro TV

Alexandra Stan nu mai vrea să-l vadă pe Cătălin Măruță după ce acesta a făcut publice niște lucruri despre artistă fătă acordul ei. Acesta a dat de înțeles că vedeta ar fi însărcinată. Cântăreața nu are voie să aibă un copil anul acesta din cauza unor probleme de sănătate.

„Eu am fost la doctor și mi-a zis doctorul ca nu o să pot să fac copii un an. Iar dacă fac oricum e challenging, adică pot să-mi dereglez glanda hipofiză și să fac tumoare și să mor.

El scria că nu-mi mai acopăr burta, că sunt însărcinată și chestii d-astea. Și sincer, mi s-a părut foarte urât din partea lui și n-o să mai vorbesc niciodată și nu să o mai merg niciodată la Cătălin Măruță, în nicio emisiune pe care o are el, pentru niciun ban din lumea asta.

Eu tot timpul am fost de treabă cu oamenii și toți oamenii m-au călcat în picioare”, a dezvăluit cântăreața în cadrul podcastului găzduit de Damian Drăghici.

ADVERTISEMENT