Life

Cătălin Măruță, pus la punct de fiica sa: „Ai venit să chiulești?”! Nu l-a lăsat nici să o sărute pe Andra

Cătălin Măruță și-a găsit nașul! Este vorba chiar de fiica sa, Eva, care de 1 mai l-a însoțit la serviciu și s-a asigurat că muncește.
01.05.2023 | 16:15
Catalin Maruta pus la punct de fiica sa Ai venit sa chiulesti Nu la lasat nici sa o sarute pe Andra
Cătălin Măruță a fost pus la muncă de fiica sa. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță a venit la serviciu însoțit de Eva, iar micuța s-a asigurat că tatăl său chiar este la datorie. Mai mult, a fost în dubii dacă să-i permită sau nu să o sărute pe Andra. Ce indicații a primit prezentatorul de la Pro TV de la copilul lui.

Cătălin Măruță a primit indicații de la fiica sa, în direct, la Pro TV

După ce ultima dată când și-a făcut în apariția în emisiunea tatălui său, Eva i-a întrerupt momentul, micuța a revenit în show-ul lui Cătălin Măruță. Și nu a venit doar ca spectator, de 1 mai, fetița chiar a sărbătorit prin muncă.

ADVERTISEMENT

Dar nu și-a ales orice job, ci chiar pe cel de șefă al părintelui său. Ea a fost prezentă încă de la începutul ediției de luni. Totodată, invitată să cânte câteva refrene consacrate din țara noastră a fost și Andra. Astfel că, Măruță a fost nevoit să-i ceară Evei voie să-și sărute soția.

Eva a stat puțin pe gânduri, a considerat că ea este ca care ar trebui să-și întâmpine mama cu un pupic, apoi și-a dat acordul. La final, după ce a privit momentul, a afirmat, ușor sarcastică: „Ce romantic!”.

ADVERTISEMENT

„Ai venit să faci ordine!”

Când i-a văzut reacția fiicei sale, Cătălin Măruță nu a ezitat și s-a plâns că este chinuit. „Cum adică ‘ce romantic’? Eva, de când am început emisiunea, oameni buni, m-a luat la rost.

M-am dus la ea și mi-a spus direct, ‘Hai odată să începi!’. Apoi m-am dus să o chem pe Andra și mi-a zis, ‘Să trecem la treabă și ce romantic’ E romantic”, a dezvăluit Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Măruță l-a pus la colț pe prezentatorul Pro TV

Dar Eva i-a dat imediat replica. „Ce, ai venit la muncă ca să chiulești?”. „Ca să chiulesc? Nu, am venit la muncă ca să muncesc!”, a răspuns vedeta Pro TV.  „Păi, hai să începem mai repede”, i-a „ordonat” serioasă Eva lui Cătălin Măruță.

„’Hai să începem mai repede!’. Bravo! Ai venit tu repede aicea. Să faci tu ordine la emisiune. Nu e suficient că am o șefă în regia de emisie!”, a reacționat moderatorul. „Ai o șefă. Dar și eu trebuie să fiu cu tine pentru că sunt fata ta”, a completat fetița.

ADVERTISEMENT

Mai mult, atunci când cinci tinere ale căror meserii nu le permit să fie libere de 1 mai, precum polițistă, medic, asistentă de zbor, au fost invitate în platou, Eva l-a avertizat că sunt mai multe fete. Ba chiar a revenit asupra afirmației de mai devreme și le-a cerut părinților să repete sărutul. „Mai trebuie niște flori, roșu- culoarea ei preferată. Și o cutie de ciocolăți în formă de inimă”, a spus Eva.

ADVERTISEMENT