Life

Cătălin Măruță, pus la punct de fiica lui, Eva. Ce a observat copila că prezentatorul face des în emisiune

Cătălin Măruță ar putea lua lecții de la fiica lui, Eva. Copila i-a reproșat tatălui ei că nu îi place cum prezintă, deoarece se întrerupe des în timp ce vorbește.
03.12.2021 | 12:25
Catalin Maruta pus la punct de fiica lui Eva Ce a observat copila ca prezentatorul face des in emisiune
Cătălin Măruță, alături de fiica lui, Eva. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță ar putea oricând să o ia consilier de imagine pe fetița lui, Eva. Micuța ar fi foarte bună și ca PR al prezentatorului, aceasta surprinzând cu observațiile pe care le face la adresa tatălui ei.

Realizatorul de la PRO TV a filmat-o pe micuță în mașină, în drum spre școală, iar aceasta i-a reproșat să nu mai spun㠔㔠de foarte multe ori atunci când prezintă.

ADVERTISEMENT

Cătălin a rămas mut de uimire în fața observațiilor fiicei sale. Aceasta l-a și imitat pe tatăl ei pentru a-i demonstra cât de deranjant este să tot repeți „ă”.

Cătălin Măruță, lecții de la fiica lui, Eva

Nu este prima oară când prezentatorul primește indicații de la fiica lui. De data aceasta Eva a fost mai simpatică și mai amuzantă ca niciodată.

ADVERTISEMENT

„Am înțeles că e ceva ce nu-ți place la mine la emisiune”, i-a spus Cătălin Evei, dorind să vadă și publicul cum îl critică fetița.

„Da, nu-mi place la tine pentru că tu… Uite, te imit. Bună ziua, oameni dragi, ăăă, noi astăzi facem ăăă, o emisiune ăăă. Tot te oprești și faci ăăă, Ia vorbește”, îl atenționează Eva pe Măruță.

ADVERTISEMENT

Cătălin face apoi un exercițiu pentru fiica lui, pentru a-i arăta că poate vorbi cursiv, fără să mai strecoare ”ăăă” printre cuvinte.

Soțul Andrei ține cont de sfaturile copiilor săi, care au devenit în ultimii ani adevărate vedete în mediul online. Băiatul cel mare al familiei, David, are propria emisiune la un post de radio pentru copii, în timp ce Eva rupe Tik-Tok-ul în două.

ADVERTISEMENT

Cei doi copii ai lui Măruță, vedete în social media

Eva are și propria ei pagină de Instagram, pe care o gestionează părinții ei. Fetița celor două vedete este urmărită de peste 318.000 de persoane.

Eva are și un canal de Youtube, unde se bucură de peste 170.000 de abonați. Și băiatul lui Cătălin Măruță este destul de prezent pe platforma video de socializare. Tânărul are mai puțini urmăritori decât sora lui, în jur de 25.000.

Cătălin Măruță postează des videoclipuri cu cei doi copii, iar momentele pe care le oferă Eva Măruță fac deliciul publicului. Fata prezentatorului are toate șansele să ajungă cineva, lumea remarcându-i inteligența și simțul umorului, de multe ori având critici destul de justificate și interesante pentru o fetiță de vârsta ei.

 

ADVERTISEMENT