Life

Cătălin Măruță, pus la zid de Marina Almășan: “Momente de un penibil nebun”. Video

Cătălin Măruță a fost pus la zid de Marina Almășan pentru o ediție a emisiunii pe care o moderează la Pro TV, în care Marina Voica a fost invitată.
22.10.2021 | 17:28
Catalin Maruta pus la zid de Marina Almasan Momente de un penibil nebun Video
Cătălin Măruță, pus la zid de Marina Almășan: "Momente de un penibil nebun". Video. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță a fost criticat de Marina Almășan pentru o ediție a emisiunii pe care o prezintă la Pro TV, difuzată în septembrie.

În ediția respectivă, Marina Voica (85 de ani) a fost provocată de echipa „La Măruță” să se urce pe motocicletă. Marina Almășan a considerat acest moment „de un penibil nebun”, făcut doar pentru rating.

ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță a fost pus la zid de Marina Almășan

Marina Almășan a scris, pe site-ul ei, despre o ediție din septembrie a emisiunii „La Măruță”, unde Marina Voica a fost invitată.

Moderatoarea TV l-a criticat pe Cătălin Măruță pentru că a provocat-o pe artistă să se urce pe motocicletă „de dragul ratingului”. Fără a-i menționa numele prezentatorului sau al emisiunii, Marina Almășan a considerat această provocare una extrem de penibilă.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea emisiunii „Femei de 10, bărbați de 10” a mai spus că niciodată nu i-ar cere un astfel de lucru îndrăgitei soliste.

„ (…) Discutaserăm, la acea ședință de redacție în care am decis invitarea Marinei, despre recenta ei prezență într-una din emisiunile unui post comercial și despre cinismul realizatorilor, de a o ‘investi’ pe octogenara artistă, de dragul ratingului,  în momente de un penibil nebun…

ADVERTISEMENT

Noi n-am cocoțat-o pe Marina pe motociclete (deși in numele prieteniei noastre, cred că s-ar fi suit și pe un bombardier!) și nu am profitat deloc de îngăduința ei proverbială.

Dimpotrivă, cuvântul de ordine a fost s-o ‘protejăm’ părintește, să-i păstrăm, cât se poate, strălucirea divei de altădată și cochetăria feminină care a făcut mereu parte din arsenalul Marinei”, a scris Marina Almășan pe site-ul femeide10.ro.

ADVERTISEMENT

Marina Voica, pe motocicletă la 85 de ani

La 85 de ani, Marina Voica a acceptat provocarea lui Marius Drăguș (Magitot), colegul de platou al lui Cătălin Măruță. Solista s-a urcat pe motocicletă alături de actor, care a plimbat-o prin Capitală.

Curajul solistei a fost foarte apreciat de echipa emisiunii de la Pro TV, dar și de telespectatori. Artista nu a avut emoții și i-a plăcut foarte mult experiența, așa cum a recunoscut în cadrul emisiunii.

Marina Voica apare tot mai rar la televizor. Este stabilită de câțiva ani în Breaza, acolo unde duce o viață liniștită. Este în formă maximă la vârsta ei și are visuri mărețe, după cum i-a spus lui Cătălin Măruță. Mai exact, artista și-ar dori să ajungă în spațiu!

„Le-am spus fetelor că aș vrea să zbor în spațiu. Când mă duc undeva se strâng oamenii lângă mine și începe intervievarea. Aș pleca în Cosmos. O să înceapă moda și o să scadă și prețurile (n.r. la călătoriile în spațiu)”, a declarat Marina Voica la Pro TV.

ADVERTISEMENT