Life

Cătălin Măruță, pus la zid de Marina Almășan: “Momente de un penibil nebun”. Video

Cătălin Măruță a fost pus la zid de Marina Almășan pentru o ediție a emisiunii pe care o moderează la Pro TV, în care Marina Voica a fost invitată.
22.10.2021 | 17:28
Catalin Maruta pus la zid de Marina Almasan Momente de un penibil nebun Video
Cătălin Măruță, pus la zid de Marina Almășan: "Momente de un penibil nebun". Video. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță a fost criticat de Marina Almășan pentru o ediție a emisiunii pe care o prezintă la Pro TV, difuzată în septembrie.

În ediția respectivă, Marina Voica (85 de ani) a fost provocată de echipa „La Măruță” să se urce pe motocicletă. Marina Almășan a considerat acest moment „de un penibil nebun”, făcut doar pentru rating.

ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță a fost pus la zid de Marina Almășan

Marina Almășan a scris, pe site-ul ei, despre o ediție din septembrie a emisiunii „La Măruță”, unde Marina Voica a fost invitată.

Moderatoarea TV l-a criticat pe Cătălin Măruță pentru că a provocat-o pe artistă să se urce pe motocicletă „de dragul ratingului”. Fără a-i menționa numele prezentatorului sau al emisiunii, Marina Almășan a considerat această provocare una extrem de penibilă.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea emisiunii „Femei de 10, bărbați de 10” a mai spus că niciodată nu i-ar cere un astfel de lucru îndrăgitei soliste.

„ (…) Discutaserăm, la acea ședință de redacție în care am decis invitarea Marinei, despre recenta ei prezență într-una din emisiunile unui post comercial și despre cinismul realizatorilor, de a o ‘investi’ pe octogenara artistă, de dragul ratingului,  în momente de un penibil nebun…

ADVERTISEMENT

Noi n-am cocoțat-o pe Marina pe motociclete (deși in numele prieteniei noastre, cred că s-ar fi suit și pe un bombardier!) și nu am profitat deloc de îngăduința ei proverbială.

Dimpotrivă, cuvântul de ordine a fost s-o ‘protejăm’ părintește, să-i păstrăm, cât se poate, strălucirea divei de altădată și cochetăria feminină care a făcut mereu parte din arsenalul Marinei”, a scris Marina Almășan pe site-ul femeide10.ro.

ADVERTISEMENT

Marina Voica, pe motocicletă la 85 de ani

La 85 de ani, Marina Voica a acceptat provocarea lui Marius Drăguș (Magitot), colegul de platou al lui Cătălin Măruță. Solista s-a urcat pe motocicletă alături de actor, care a plimbat-o prin Capitală.

Curajul solistei a fost foarte apreciat de echipa emisiunii de la Pro TV, dar și de telespectatori. Artista nu a avut emoții și i-a plăcut foarte mult experiența, așa cum a recunoscut în cadrul emisiunii.

Marina Voica apare tot mai rar la televizor. Este stabilită de câțiva ani în Breaza, acolo unde duce o viață liniștită. Este în formă maximă la vârsta ei și are visuri mărețe, după cum i-a spus lui Cătălin Măruță. Mai exact, artista și-ar dori să ajungă în spațiu!

„Le-am spus fetelor că aș vrea să zbor în spațiu. Când mă duc undeva se strâng oamenii lângă mine și începe intervievarea. Aș pleca în Cosmos. O să înceapă moda și o să scadă și prețurile (n.r. la călătoriile în spațiu)”, a declarat Marina Voica la Pro TV.

ADVERTISEMENT
"Şi-au ales locul, nu s-au dus la întâmplare". Două fete de 15 ani au murit după ce s-ar fi aruncat de pe un turn, în Hunedoara. Una dintre ele ar fi lăsat un bilet de adio
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din...
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din lumea sportului
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
NASA a găsit roşia „rătăcită” în spaţiu în urmă cu opt luni
NASA a găsit roşia „rătăcită” în spaţiu în urmă cu opt luni
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate...
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate spune că l-a lovit norocul
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română