Life

Cătălin Măruță și Puya au pregătit o surpriză la finalul podcastului. Au râs de ipocriții din showbiz. Video

Cătălin Măruță l-a avut invitat recent în podcast-ul său pe artistul Puya, pe numele său real Dragoș Gărdescu. Ce au făcut cei doi la finalul filmării?
16.02.2022 | 13:00
Catalin Maruta si Puya au pregatit o surpriza la finalul podcastului Au ras de ipocritii din showbiz Video
Cătălin Măruță, glumă după interviul cu Puya. Ce au scos la suprafață cei doi. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță și Puya au pregătit o surpriză la finalul podcastului care a durat mai bine de 3 ore și în care a fost invitată și soția prezentatorului de la Pro TV, Andra.

Fiul celor doi, David, nu a lipsit din studioul de înregistrare. La sfârșitul interviului moderatorul emisiunii „La Măruță” și rapperul au realizat o filmare inedită.

ADVERTISEMENT

Mai exact, cunoscutul prezentator și Puya s-au amuzat pe seama ipocriților din showbiz-ul românesc, clipul fiind pe placul fanilor.

Cătălin Măruță, glumă după interviul cu Puya. Ce au scos la suprafață cei doi

„Puya, dușmanii mor când se descurcă mai bine”, este mesajul lăsat de Cătălin Măruță pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

Internauții s-au bucurat să mai afle amănunte despre viața și proiectele lui Puya, care nu a renunțat la muzică, deși au trecut 26 de ani de pe debutul său cu „La Familia”.

Cel mai probabil filmarea dintre cele două vedete a fost realizată după ce artistul a fost „instruit” în tainele Tik Tok-ului de o tânără din echipa lui Cătălin Măruță. Cântărețul și-a spus părerea despre tehnologia de azi.

ADVERTISEMENT

„Tehnologia a făcut un salt atât de mare în ultimii 10 ani… mai acum 20 de ani nici nu era telefon mobil, s-au schimbat foarte multe chestii… acum camerele s-au făcut mici.

Încep să regret aparatul foto cu 24 sau 36 de poziții, păi nu-ți permiteai să apeși pe butonul ăla, așa oricând și oricum.

ADVERTISEMENT

Și mai ales că nu te-ai fi gândit să întorci aparatul și să îți faci singur o poză. Foarte mult timp mi-a fost peste mână să îmi fac selfie…

Trebuie să ai și un pic de mândrie de sine, de narcisism, nu știu cum, vine la pachet cumva. Mi se părea așa de ciudat”, a spus Puya în podacast-ul lui Cătălin Măruță.

Cântărețul nu este singurul invitat al vedetei de la Pro TV, care în ultimele luni a avut discuții interesante cu numeroase persoane din showbiz-ul autohton.

Delia, Cristi Mitrea, Lucian Viziru, Mihai Bendeac, Octavian Strunilă, Mimi, Flick sau Răzvan Exarhu se numără printre vedetele care au răspuns invitației lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT