Life

Cătălin Măruță, reclamat la CNA de Simona Sensual, după ce a fost ironizată în direct: „Prea multe calomnii”

Cătălin Măruță a fost reclamat la CNA de Simona Sensual, pe motiv că prezentatorul a ironizat-o împreună cu invitații săi, Romică Țociu și Cornel Palade.
23.11.2021 | 12:49
Catalin Maruta reclamat la CNA de Simona Sensual dupa ce a fost ironizata in direct Prea multe calomnii
ADVERTISEMENT

Simona Sensual l-a reclamat la CNA pe Cătălin Măruță. Fosta prezentatoare TV a luat această decizie după ce vedeta de la Pro TV a ironizat-o, împreună cu invitații din emisiune.

Bruneta susține că numele ei a apărut în cadrul rubricii „Spui tot sau îți ia gura foc” a emisiunii „La Măruță”. Cornel Palade a fost provocat să spună numele vedetelor despre care crede că nu au ce căuta la TV.

ADVERTISEMENT

Invitații au ironizat-o pe Simona Sensual, iar aceasta susține că Măruță nu a intervenit pentru a-i lua apărarea cu adevărat.

Cătălin Măruță, reclamat la CNA de Simona Sensual

Cornel Palade și Romică Țociu au fost invitații lui Cătălin Măruță într-o ediție recentă a emisiunii de la Pro TV. Cei doi au făcut glume pe seama Simonei Sensual, iar fosta vedetă a decis să ia măsuri.

ADVERTISEMENT

Simona Suhoi, pe numele real, nu a putut accepta astfel de jigniri și spune că prezentatorul nu a intervenit atunci când invitații o ironizau. Acesta i-ar fi luat apărarea Simonei doar „de formă”.

Din acest motiv, Simona Sensual l-a reclamat la CNA pe Cătălin Măruță și speră ca se va face dreptate în cazul ei. Bruneta consideră că moderatorul TV exagerează pentru rating.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai încercat să-l dea în judecată pe soțul Andrei, dar nu a putut la momentul respectiv.

„Nu mai accept nici o jignire. Prea multe calomnii. Am făcut sesizare la CNA, să se ia măsuri cu Măruță.

ADVERTISEMENT

Acum 10 ani am vrut să-l dau în judecată, dar era o problemă cu adresa de domiciliu a lui, nu a putut să facă avocatul toate demersurile, și până la urmă am renunțat eu. Îmi pare rău că n-am făcut-o atunci.

Eu consider că în emisiunea la care au fost invitați Romică Țociu și Cornel Palade mi s-au adus prejudicii de imagine. Atât mie cât și firmei pe care o dețin, dar și galeriei de artă a bunicii mele. S-a întâmplat în emisiune, în direct.

Invitații au comentat iar el a instigat, în loc să medieze. Sper că CNA să ia măsuri. Măruță exagerează mult pentru rating.

Adică nu doar că a vorbit urât despre munca unor oameni, dar au mai fost acolo și tot felul de conotații, iar el nu a intervenit cum ar face un moderator echilibrat”, a declarat Simona Sensual pentru wowbiz.ro.

Simona Sensual i-a dat cu microfonul în cap prezentatorului TV

Simona Sensual a intrat în direct la emisiunea lui Cătălin Măruță și i-a amintit de un incident petrecut în urmă cu 12 ani.

Prezentatorul a criticat-o pentru felul în care interpreta niște melodii, iar fosta blondină i-a dat cu microfonul în cap.

Simona Suhoi este convinsă că Măruță îi pune pe invitați să jignească oamenii în direct la TV pentru audiență. Aceasta spune că prezentatorul și invitații au ironizat-o după ce ea i-a adus aminte de acel moment.

„Da, am intrat prin skype la o emisiune recentă și am reușit să-l enervez pentru că i-am adus aminte de momentul când ne-am bătut în emisiune, acum 12 ani. Mă ataca pentru că nu cântam bine melodiile compuse de 3rei Sud Est.

Și atunci m-am enervat și i-am dat cu microfonul în cap. I-am adus aminte de momentul ăla și s-a văzut că nu i-a convenit, apoi a închis legătura. Și cum a prins momentul s-a răzbunat.

Eu cred că el i-a pus pe invitați să vorbească urât, ce treabă să aibă Cornel Palade cu mine? Așa sunt scenariile la el în emisiune”, a mai spus Simona Sensual pentru sursa citată.

Replicile care au deranjat-o pe Simona Sensual

Cornel Palade și Romică Țociu au spus că Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu și Simona Sensual nu au ce căuta la TV, iar de aici a început o discuție despre aceasta din urmă.

„Numește 3 vedete din România care nu ar avea de ce să apară la televizor pentru că n-au nici un talent!”, a fost întrebarea la care au răspuns invitații.

„Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu și aia…. cum îi zice… Simona Sensual! (…) Fetelor, a trebuit să dau un răspuns, asta e situația…”, a declarat Cornel Palade la Pro TV.

Romică Țociu și Cătălin Măruță au intervenit și au pornit o discuție despre fosta prezentatoare TV. Și Cristian Mitrea s-a alăturat celor trei.

„Romică Țociu: Păi da, ce… cântă?/ Cătălin Măruță: Daniela Crudu e actriță! Iar Simona Sensual, acum, pictează!/ Cornel Palade: Foarte bine, să picteze!/ Cristian Mitrea: Ha, ha, ha…/ Romică Țociu: Ce face?

Cătălin Măruță: Jur, are galerie de artă!/ Cristian Mitrea: Ha, ha, ha!… Potoliți-vă, mă!…/ Cornel Palade: Galerie de harfă, sau ce? Galerie la Rapid, sau unde!/ Cătălin Măruță: Am avut-o în direct acum câteva zile!

Cristian Mitrea: (se ridică de pe scaun în hohote de râs)/ Cătălin Măruță: Și e și antreprenoare. Pictează icoane, serios!/ Cristian Mitrea: Păi așa avem și scriitori d-ăștia de apar pe aici…”, a fost conversația care a deranjat-o pe Simona Sensual.

ADVERTISEMENT