Life

Cătălin Măruță și-a spus părerea despre Jador de la Survivor România: „Am devenit fanul lui”

18.04.2021 | 20:33
Catalin Maruta sia spus parerea despre Jador de la Survivor Romania Am devenit fanul lui
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță și-a spus părerea sinceră despre Jador de la Survivor România în cel mai nou podcast pe care l-a realizat pe Youtube, unde a avut-o ca invitată pe Theo Rose.

Prezentatorul de la PRO TV a povestit o expriență pe care a avut-o cu manelistul băcăuan înainte ca acesta să fie concurent în reality-show-ul de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Soțul Andrei a spus că l-a întâlnit la un moment pe Jador, dar nu i-a făcut o impresie tocmai plăcută. După ce l-a văzut la Survivor și-a schimbat complet părerea despre el, iar acum susține că este fanul lui.

Cătălin Măruță a început să-l placă pe Jador după ce l-a văzut la Survivor România

Măruță și-a amintit că l-a avut invitat o singură dată pe Jador în emisiunea pe care o realizează la PRO, acolo unde manelistul fusese să cânte cu Alex Velea, cei doi colaborând împreună de ceva timp.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul a rămas cu un gust amar după ce l-a văzut, spunând că avea un comportament destul de ciudat.

„Vreau să-ți spun ce înseamnă chestia asta, să nu cunoști omul cum trebuie. L-am avut o singură dată pe Jador invitat la emisiune, a venit cu Alex Velea, a fost o singură dată, nu mi-a plăcut absolut nimic ce s-a întâmplat acolo, mă enerva, nu mi-a plăcut, a avut o atitudine..nu știu, nu înțelegeam de ce reacționează așa, total ciudat”, i-a mărturisit Măruță lui Theo Rose pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„Am devenit fanul lui”

Acesta a continuat să spună că după ce l-a văzut în show-ul de la Kanal D și-a dat seama că băiatul are o serie de calități necesare mai ales pentru a rezista în televiziune. Vedeta PRO a zis că a început să îl placă pentru că este un tip asumat.

„Văzându-l ulterior la Survivor, am devenit fanul lui. Fanul lui însemnând că mi-a plăcut asumarea lui, determinarea, show-ul pe care îl face acolo. Și uite, televiziunea acum poate să te schimbe”, a mai spus Măruță.

ADVERTISEMENT

Theo Rose l-a completat pe Cătălin spunându-i că într-adevăr Jador are acel ceva al lui, fapt pentru care lumea îl iubește, mai ales tineretul: „Cred că n-ai cum să reușești dacă n-ai tu ceva al tău. Eu am o piesă cu Jador”.

 

ADVERTISEMENT