ADVERTISEMENT
Life

Cătălin Măruță și Andra nu se plictisesc în izolare. Ce activități fac alături de cei doi copii

Autor: Alexa Serdan | 11.02.2021 | 12:08
Cătălin Măruță și Andra nu se plictisesc în izolare. Ce activități fac alături de cei doi copii
Cătălin Măruță și Andra nu se plictisesc în izolare. Ce activități fac alături de cei doi copii. Sursa foto: Instagram.com

Cătălin Măruță și Andra nu se plictisesc în izolare și organizează tot felul de activități alături de cei doi copii, David și Eva. Prezentatorul le-a arătat fanilor cum se distrează de când au fost infectați cu noul tip de coronavirus. 

ADVERTISEMENT

În casa celor două vedete este în fiecare zi motiv de sărbătoare, după cum chiar gazda de la „La Măruță” a dezvăluit pe rețelele de socializare. Vedeta a povestit câteva dintre lucrurile pe care le face alături de familia sa de când a fost nevoit să stea acasă.

Prezentatorul de la Pro TV și cântăreața Andra se bucură de timpul petrecut alături de cei doi copii, Cătălin Măruță încercând pe cât posibil să găsească activități care să-i facă pe cei mici să nu se plictisească, în condițiile în care stau închiși în casă.

ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță și Andra, activități diverse cu copii. Cum își ocupă cei 4 ziua

„Ziua Copilului e în fiecare zi la noi acasă! Și sărbătorim cu toții, să nu fie nimeni supărat! 🎉🥰🎈🎈🎈🎈”, este unul dintre mesajele lăsate de Cătălin Măruță, în dreptul unor imagini în care apare cu multe baloane în mâini.

Într-o altă zi moderatorul show-ului „La Măruță” a făcut un foc de tabără în curte, mai ales că David și Eva au fost până de curând în vacanță. Profitând de această ocazie vedeta le-a arătat copiilor că se pot distra și acasă, fără să plece în vreo excursie.

ADVERTISEMENT
Cătălin Măruță, alături de copiii săi, David și Eva
Cătălin Măruță, alături de copiii săi, David și Eva. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Soțul celebrei juratei de la „Românii au talent” le-a arătat fanilor cât de mult s-a chinuit să rupă o creangă pentru focul de tabără, moment în care fiica sa, Eva, i-a dat o replică foarte dură. Micuța a susținut că Dorian Popa ar fi fost de mare ajutor în situația respectivă.

„Trebuie să rupem lemnul ăsta, să facem foc. Eva, nu merge”, spune Cătălin Măruță într-o filmare publicată pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Dacă era Dorian Popa aici ne salva!”, îi spune Eva tatălui ei.

„Păi, ce, el are mușchi, sau ce?”, a adăugat prezentatorul de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

„Da, că el se duce la sală. N-ai văzut că se duce la sală?”, a mai spus Eva Măruță.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!