ADVERTISEMENT
Life

Cătălin Măruță și Andra, surpriză totală din partea Evei și a lui David. Gestul pe care l-ar face puțini copii

Autor: Alexa Serdan | 25.04.2021 | 14:57
Cătălin Măruță și Andra, surpriză totală din partea Evei și a lui David. Gestul pe care l-ar face puțini copii
Cătălin Măruță și Andra, surpriză totală din partea Evei și a lui David. Gestul pe care l-ar face puțini copii. Sursa foto: Instagram.com

Cătălin Măruță și Andra au fost luați prin surprindere de copiii lor, Eva și David, care au făcut un gest neașteptat pe care puțini minori l-ar face. Cântăreața și prezentatorul de la Pro TV au rămas cu gura căscată. 

ADVERTISEMENT

Jurata de la „Românii au talent” a aflat cu mare entuziasm că cei doi copii au găsit soluția perfectă pentru a face rost de bani. Eva și David și-au deschis o afacere, o mică tarabă, la colț de stradă, unde au început să vândă diferite răcoritoare trecătorilor.

Gazda emisiunii „La Măruță” s-a declarat surprins de ideea micuților de a strânge finanțe pentru a-și cumpăra ce-și doresc cu ardoare. Și unde mai pui că afacerea lor merge de minune și se așteaptă să crească de la o zi la alta, mai ales în zilele călduroase.

ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță și Andra, luați prin surprindere de copii. Ce au făcut David și Eva

„Deci nu pot să cred așa ceva. În capătul străzii, e o afacere aici. David, ați ieșit din casă și ți-ai pus măsuța și vinzi cocktail. Nu pot să cred! Adică voi ați făcut chestia asta? Eva, te-ai apucat de afaceri? Voi ce faceți aici?”, a spus Cătălin Măruță.

„Vindem cocktailuri ca să facem mai mulți bani”, este răspunsul oferit de fiica cântăreței Andra, Eva.

ADVERTISEMENT

„Cum adică vindeți cocktailuri? Oamenilor de pe stradă?!”, mai adaugă prezentatorul TV.

„Da! Mâine este sărbătoare, deci o sa vindem mai mult”, completează Eva Măruță.

ADVERTISEMENT

Băuturile vândute de Eva și David Măruță costă fiecare 2 lei, afacerea fiind deschisă pentru a-și vedea un vis împlinit. Mai exact, copiii cunoscutei artiste au declarat în urmă cu ceva vreme că vor un câine, însă părinții se pare că nu sunt deloc de acord.

La momentul respectiv, cei doi erau dispuși să renunțe la telefoane și la hainele de firmă, numai pentru a avea în casă un animal de companie cu care să se joace. Iată că nu au mai așteptat să primească bani de la părinți și s-au pus serios pe adunat.

ADVERTISEMENT

David Măruță este gata să mărească prețul băuturilor pentru a scoate cât mai mulți bani, în timp ce Eva este dispusă să vândă din rezerva sa de dulciuri. Micuța vrea să dea, contra cost, o parte din acadelele sale delicioase, pe care le ține ascunse.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!