Life

Cătălin Măruță, totul despre scandalul cu Alex Velea. De ce nu-și mai vorbesc cei doi

Cătălin Măruță a făcut o mărturie sinceră despre prietenia cu Alex Velea și motivul pentru care nu mai vorbesc. Prezentatorul de la Pro TV a spus ce s-a întâmplat între ei.
26.03.2022 | 00:49
Catalin Maruta totul despre scandalul cu Alex Velea De ce nusi mai vorbesc cei doi
Cătălin Măruță, detalii despre cearta cu Alex Velea. Motivul pentru care nu mai sunt prieteni. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Soțul artistei Andra a spus totul despre scandalul cu logodnicul Antoniei. Vedeta de la Pro TV a oferit detalii despre cearta cu solistul originar din Craiova, cu care a avut o prietenie lungă până acum ceva vreme.

Cătălin Măruță, detalii despre cearta cu Alex Velea. Motivul pentru care nu mai sunt prieteni

Cătălin Măruță a spus de ce nu mai vorbește cu Alex Velea, cu care până de curând era prieten foarte bun. Disputa dintre cei doi ar fi început din cauza emisiunii pe care o prezintă soțul Andrei pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Acum, prezentatorul a confirmat că Alex Velea s-a supărat din cauza rubricii cu sosurile iuți, unde foarte multe vedete autohtone au rostit de nenumărate ori numele frumoasei brunete, Antonia, dar și al vedetei.

„Deci, eu cu Alex Velea eram prieteni, dar totul s-a terminat din cauza rubricii sosurilor iuți. Alex credea că eu îi pun pe oameni să spună numele ei la aceste rubrici. 

ADVERTISEMENT

El nu înțelege că oamenii îl spun de la ei, nu sunt puși (n.red. de cineva)”, a dezvăluit Cătălin Măruță în cadrul emisiunii pe care o moderează, scrie wowbiz.ro.

Alex Velea, partea sa de adevăr în scandalul cu Cătălin Măruță

Alex Velea a considerat mereu că moderatorul îi pune special pe invitații săi să rostească numele său și al frumoasei brunete, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 10 ani și cu care are doi băieți, Dominic și Akim.

ADVERTISEMENT

Din această cauză iubitul Antoniei și-a spus punctul de vedere și nu a ezitat să dea cărțile pe față. Cântărețul susține că a fost jignit de cel pe care îl credea prieten și că mereu vedeta de la Pro Tv s-a luat de familia sa.

„Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în faţă.

ADVERTISEMENT

Nu e genul meu să împroşc cu noroi în stânga şi în dreapta. Cu Măruţă de asta m-am şi certat, că tocmai pe ei îi invita şi le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău, şi a jignit-o pe nevastă-mea.

Dacă foloseam numele nevestei lui, dacă aş fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârşit să spună că suntem bărbați”, a declarat Alex Velea la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT