Life

Cătălin Măruță, transformat total! Iată-l într-o imagine unică din primele lui emisiuni la PRO TV: ”Așa arătam eu pe atunci”

17.06.2020 | 16:09
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță și-a uimit fanii cu o fotografie din primele lui emisiuni la PRO TV.

Prezentatorul a postat pe Facebook imaginea de la petrecerea celor 100 de live-uri pe care le-a avut împreună cu echipa sa.

Vedeta a dezvăluit și cine este omul care l-a inspirat și ajutat cel mai mult de când se află la cârma emisiunii din eleviziunea de pe Pache.

ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță, total schimbat

Cătălin Măruță a trecut prin câteva transformări fizice în timp. Mai întâi, prezentatorul tv a renunțat la coada rocker, ascunzându-și părul creț și des.

Cu trecerea timpului, din cauza stresului și programului încărcat, fiind solicitat zilnic la TV, Măruță a rămas fără păr în cap. Mai exact, vedeta TV a chelit, lucru care se poate întâmpla oricui.

ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță a luat măsuri și în urmă cu doi ani a mers la o clinică din Turcia unde și-a făcut implant de păr, pentru a arăta ca odinioară.

Si ca să-și amintească oamenii de felul în care arăta, moderatorul TV a postat o fotografie de dragul amintirilor de altădată.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Măruță a ținut să menționeze și numele Alinei Tolontan, producătorul general al emisiunii ”La Măruță”, cea care i-a fost alături încă de la începutul emisiunii și care l-a ajutat cel mai mult în cariera sa de prezentator.

Alina Tolontan este sora lui Cătălin Tolontan, renumitul jurnalist de investigație. ” Așa arăta tortul cu care sărbătoream primele 100 de emisiuni la ProTv. Și așa arătam eu atunci! 🤣 Între timp au trecut anii, am tot mâncat torturi bune și am făcut peste 3000 de emisiuni. Tot în echipă cu Alina Tolontan, producătoarea generală. 🎂”, a scris Măruță pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Cătălin Măruță, într-o imagine de colecție

Cătălin Măruță, căsătorit cu Andra

Prezentatorul de la PRO TV este căsătorit de ani buni cu Andra, iar împreună au doi copii, David și Eva. Artista este și ea în echipa PRO TV, în prezent fiind jurată în emisiunea ”Românii au talent”.

Măruță este originar din Târgu Jiu. Moderatorul TV și-a început cariera la un post local, apoi a cochetat cu radio, după care a început o emisiune la TVR. A urmat o colaborare scurtă cu postul Realitatea, iar în cele din urmă a ajuns la PRO TV. unde se află și în prezent.

ADVERTISEMENT