Life

Cătălin Măruță trimite “săgeți” spre Kanal D și Antena 1: “Te-ai pus rău cu celelalte televiziuni”

18.03.2021 | 16:11
Catalin Maruta trimite sageti spre Kanal D si Antena 1 Teai pus rau cu celelalte televiziuni
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță își “înțeapă” adversarii de pe micul ecran, despre care spune că se folosesc de subiectele difuzate “La Măruță”, pentru a-și realiza desfășurătorul emisiunii.

Cătălin Măruță continuă seria invitaților din muzica populară la contoversata rubrică a sosurilor iuți – “Spui tot sau îți ia gura foc!”.

ADVERTISEMENT

După ce Maria Dragomiroiu a afirmat despre Elena Merișoreanu că este “răutăciosă, invidioasă și mincinoasă”, Steliana Sima a spus despre Gheorghe Turda că este “parșiv, îmbârligător și mincinos”, iar Maria Constantin a catalogat-o pe Gabriela Cristea ca fiind “supraponderală și foarte rea”, stârnind un adevărat scandal public, a venit rândul lui Constantin Enceanu să facă afirmații acide, în cadrul emisiunii de la Pro TV.

Cântărețul de muzică populară Constantin Enceanu a fost invitat, joi, în emisiunea lui Cătălin Măruță, la deja celebra rubrică a sosurilor iuți, în cadrul căreia a făcut dezvăluiri “picante” despre colegii de breaslă, Petrică Mâțu Stoian și Niculina Stoican.

ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță, “săgeți” către Antena 1 și Kanal D

Întrebat de Cătălin Măruță care sunt cele mai mari trei defecte ale lui Petrică Mâțu Stoian,  Constantin Enceanu a spus: “Gurmand – adică mănâncă exact ca disperatul. Coleric – se enervează foarte repede și un alt defect, vitezoman. Drept dovadă a stat pe margine fără carnet. Am plecat cu el de la Chișinău, până la Craiova. Ne-a oprit Poliția de 5 ori pentru viteză”.  

O altă întrebare a fost cu referire la defectele Niculinei Stoican, despre care Constantin Enceanu a spus că “are momente când e colerică, periculoasă în trafic și… scundă, iar ăsta e un defect, în meseria noastră. Cred că o doare sufletul, ar fi vrut să fie mai înaltă. Niculina a știut cum să mascheze chestia asta, a știut cum să iasă în evidență în fața publicului.”

ADVERTISEMENT

Destul de diplomat comparativ cu alți participanți la rubrica “Spui tot sau îți ia gura foc!” , Constantin Enceanu l-a pus pe Cătălin Măruță în situația în care a fost nevoit să recunoască, voalat, că momentul nu s-a desfășurat conform așteptărilor.

Și asta nu e tot! Ironic, Cătălin Măruță și-a “înțepat” colegii de breaslă, despre care a spus că își realizeză emisiunile pornind de la dezvăluirile picante făcute la celebra rubrică “Spui tot sau îți ia gura foc!”.

ADVERTISEMENT
Constantin Enceanu
Constantin Enceanu, la rubrica sosurilor iuți din emisiunea “La Măruță”

“Te-ai pus rău cu celelalte televiziuni. Se uitau oamenii, se gândeau pe cine mai invită mâine la emisiuni… Îți zic eu, acum spun: ‘băi, nu s-a mai întâmplat nimic la Măruță?!’ “, a spus Cătălin, făcând aluzie la faptul că în emisiunile “Acces direct”, de la Antena 1, “Teo Show”, la Kanal D, și “Xtra Night Show”, de la Antena Stars, au fost tratate scandalurile din muzica populară, dintre Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu, dar și cel dintre Steliana Sima și Gheorghe Turda, care au luat “naștere” la rubrica “Spui tot sau îți ia gura foc!”.

Nu este prima dată când Cătălin Măruță trimite “săgeți” către emisiunile concurente. În urmă cu câteva zile a precizat, în direct, că multe televiziuni “mănâncă” de pe urma rubricii cu sosurile iuți, care pune la provocare vedetele.

ADVERTISEMENT