Sport

Cătălin Moroşanu a acceptat provocarea lui Daniel Ghiţă. “Să sperăm că nu ne minţi!”

17.12.2018 | 10:37
Catalin Morosanu a acceptat provocarea lui Daniel Ghita Sa speram ca nu ne minti

După scandalul uriaş care a avut loc în ultima lună şi o serie de atacuri, Cătălin Moroşanu a decis să accepte provocarea lui Daniel Ghiţă, iar lupta dintre cei doi ar urma să aibă loc în Glory. Primul care a anunţat că va avea loc un duel a fost “Moartea din Carpaţi” printr-un mesaj postat pe Facebook, dar acesta cere ca toate lucrurile să fie bine puse la punct şi a dezvăluit ce pretenţii are.

“La început am privit-o ca pe o provocare sportivă, pe care am acceptat-o, iar apoi totul s-a transformat într-o telenovelă în care singurul actor era el, sperând că mai atrage și alți oameni în filmul lui. Probabil, surprins că am zis da, a început să mă jignească. Nu doar pe mine, ci și pe toți sportivii care luptă în Dynamite, unii dintre ei foști colegi sau prieteni.
Înțeleg că ai ceva personal cu mine, dar lasă-i pe ceilalți sportivi. Te-am respectat, ai fost numărul 1, acum Benny este numărul 1. Să dăm Cezarului ce este al Cezarului. Nu vrei să lupți în Dynamite? Foarte bine! Nu vrei să lupți cu mine aici? Foarte bine. Dar încetează să mai jignești sportivii. Ești sportiv și știi foarte bine cât de greu e, câte sacrificii se fac din partea fiecăruia dintre acești băieți pentru a fi în ring.

Vrei gală neutră? Hai să o facem. O promoție din străinătate de top care să facă acest meci. Arbitrii străini, promotori străini, teste antidoping, teste medicale, teste psihologice. Îți cer public să renunți la meciul cu un sportiv pe care colegul meu de sală, Sebi Ciobanu, l-a bătut de două ori și să începi discuțiile pentru un meci direct. Acum nu mai ai nicio scuză! Aștept ora și data! OFERTĂ CONCRETĂ! Fii bărbat, așa cum te-am cunoscut”, a postat Cătălin Moroşanu pe Facebook.

Răspunsul lui Daniel Ghiţă după ce Cătălin Moroşanu i-a acceptat provocarea

“În sfârșit, a răspuns Moroşanu la provocarea mea!

Cu drame și minciuni, dar măcar ai acceptat să lupți! Să sperăm că nu ne minți! 
Eu te am provocat, nu tu pe mine! 
Eu am cerut ora și data! Ca să rămânem la adevăr…

Managerii mei vor sta la masă cu managerii tăi şi cu cei de la Glory să vedem dacă vor accepta, locul, ora și data! Bine-nțeles și care sunt condițiile lor! Poate în gala de la Chicago? 
Am înțeles ca nu ai contract cu Glory la ora actuală.
Se putea la Local Kombat sau o gala fără nume în România cu teste, arbitrii neutri! Oriunde, oricând, doar să lupți odată!
Pentru tine nu trebuie să renunț la nicio luptă, că nu am nevoie de mare pregătire să urc cu tine în ring! Eu luptam şi pe 15 la Craiova, dar tu ai nevoie de perfuzii și 8 luni de pregătire, deși eu sunt ăla care a avut o pauză mare de patru ani!

Să sune managerii tai, în realitate, că de două luni faceți ofertă invizibilă, care nu au existat niciodată , doar în mintea voastră şi fictiv pe Facebook. M-a deranjat că ai mințit presa și publicul!

Succes!”, este mesajul lui Daniel Ghiţă.