Life

Cătălin Moroșanu a fost, din nou, sancționat dur de Poliție. Ce regulă a încălcat fostul concurent de la Survivor România

Cătălin Moroșanu, fostul Faimos de la Survivor România, a ajuns din nou pieton. Sportivul a fost oprit în trafic de oamenii legii pe raza județului Buzău.
09.09.2021 | 21:20
Catalin Morosanu a fost din nou sanctionat dur de Politie Ce regula a incalcat fostul concurent de la Survivor Romania
ADVERTISEMENT

„Moartea din Carpați”, așa cum este cunoscut luptătorul K1, a fost sancționat dur de Poliție, după ce a încălcat o regulă foarte importantă. Vedeta se pare că are o problemă cu viteza.

Se pare că sportivul avea, potrivit oamenilor legii, o viteză de 154 de km la oră pe Drumul Național 2, considerat unul dintre cele mai periculoase drumuri din România.

ADVERTISEMENT

„Cu cea mai mare viteză – 154 km/h – a fost înregistrat de aparatele radar, autovehiculul unui bărbat de 37 de ani, din Galați, ce rula pe DN2 E85, în afara localității Limpeziș”, precizează IPJ Buzău, potrivit news.ro.

Cătălin Moroșanu, din nou fără permis de conducere. Luptătorul nu mai are voie la volan 3 luni

În zona respectivă Cătălin Moroșanu ar fi trebuit să aibă o viteză de 50 km/h, limita legală. Din păcate, acum fostul Faimos de la Survivor România nu mai are permis de conducere.

ADVERTISEMENT

În plus, Cătălin Moroșanu a fost nevoit să achite o amendă de peste 1.300 de lei. Vedeta se afla la volanul unui autoturism marca Mercedes și nu a contestat măsura.

În următoarele 3 luni, consilierul județean trebuie să stea în dreapta, însă are posibilitatea să-și recupereze permisul mai devreme dacă trece un test de cunoaștere a regulilor de circulație.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu a încălcat acum pentru prima oară regulile rutiere, asta pentru că abia își recuperase permisul. În luna aprilie, luptătorul a fost prins de polițiști în timp ce conducea băut pe străzile Capitalei.

La momentul respectiv sportivul a avut permisul reținut tot pe o perioadă de trei luni, oamenii legii descoperind o alcoolemie de 0,04 mg alcool pur în aerul expirat.

ADVERTISEMENT

Fostul participant de la Kanal D a fost lăsat fără permis și în 2017, când a depășit cu peste 50 km/h viteza în județul Vaslui.

Cătălin Moroșanu, deplasări mai grele fără permis de conducere

Cătălin Moroșanu s-a mutat singur în București de o perioadă de timp, dar este consilier la Consiliul Județean Galați, drumurile sale fiind mai grele de acum înainte.

Fostul concurent de la Ferma, de la Pro TV, nu va reuși în perioada următoare să ajungă la familia sa, soția Georgiana și fiica Natalis, care locuiesc la Iași.

ADVERTISEMENT