Life

Cătălin Moroșanu a fost prins băut la volan. Fostul concurent Survivor România, fără permis pentru trei luni

30.04.2021 | 12:34
Catalin Morosanu a fost prins baut la volan Fostul concurent Survivor Romania fara permis pentru trei luni
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu, fostul concurent Survivor România 2021, a rămas fără permis pentru o perioadă de trei luni. Acesta a fost prins băut la volan în Capitală.

În urmă cu două săptămâni, fostul luptător a părăsit platourile de filmare de la cunoscutul reality-show din Republica Dominicană și a revenit în țară.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru el, în această săptămână a călcat pe bec. Acesta a fost oprit la un control de rutină pe Bulevardul Decebal din Capitală, iar după verificarea documentelor, oamenii legii au decis, potrivit procedurii, ca șoferul să fie testat și cu aparatul etilotest, un demers cu ghinion pentru Moroșanu.

Cătălin Moroșanu, fostul concurent Survivor România, fără permis pentru trei luni, după ce a fost prins băut

Rezultatul testului a arătat o alcoolemie de 0,4 mg alcool pur în aerul expirat, scrie Cancan.ro. Cătălin Moroşanu a gesticulat, la un moment dat, nervos, semn clar că nu-i convenea deloc situația în care se află.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-i privește, agenţii de la Rutieră nu s-au lăsat deloc impresionați şi au aplicat legea. Fostul concurent de la Survivor România 2021 s-a ales cu permisul suspendat pentru o perioadă de 90 de zile, dar şi cu amenda aferentă, conform legii.

Ulterior, Moroșanu a fost lăsat să plece după ce a semnat procesul verbal, însă nu la volan, ci doar ca un simplu pieton, nu înainte de a-și parca legal mașina.

ADVERTISEMENT

Nu e prima oară când fostul luptător de K1 are probleme în trafic. În 2017, Moroșanu a fost prins de agenții de circulație circulând cu 110 kilometri pe oră, în satul Mărășeni, comuna Ștefan cel Mare, județul Vaslui.

”Era 7 dimineaţa şi, deodată, am văzut o maşină albă, neinscripţionată, cum întoarce pe linie continuă. A pus sirenele şi s-a luat după mine. Era Poliţia, m-a oprit în trafic pentru că aş fi avut viteză. Să vedem, să demonstreze.

ADVERTISEMENT

Nu îmi aminesc ce viteză aveam, nu ştiu dacă am permisul suspendat, să îmi trimită acasă procesul verbal să îl văd”, declara, în urmă cu aproape patru ani, Cătălin Moroşanu.

Moroșanu spunea că e mai matur după experiența Survivor România

Recent, sportivul spune că emisiunea la care a participat în Republica Dominicană i-a schimbat viața în bine și l-a făcut mai matur.

”Acest show (n.r. Survivor România) m-a schimbat în bine, pentru că devin din ce în ce mai matur, nu mai sunt copilul nebun care dorește să facă foarte multe lucruri. M-am maturizat, m-a făcut să apreciez mai mult prietenii.

Am văzut și partea rea din mine, am avut momente când mă gândeam la lucruri negative și nu puteam să le inhib. Apoi a intervenit iertarea și m-am detașat de tot ceea ce mă înconjoară acolo. Au fost momente grele, de detașare, de bucuria de a trăi jocul în sine”, spunea Moroșanu, într-un interviu pentru Click.

ADVERTISEMENT