Life

Cătălin Moroșanu a sărit la bătaie. L-a pus la pământ pe Jador la Survivor România 2021

25.01.2021 | 19:51
Catalin Morosanu a sarit la bataie La pus la pamant pe Jador la Survivor Romania 2021
Cătălin Moroșanu a sărit la bătaie. L-a pus la pământ pe Jador la Survivor România 2021. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu nu a mai suportat provocările manelistului Jador și a sărit la bătaie. Moartea din Carpați l-a pus la pământ pe Faimosul de la Survivor România 2021. Totul s-a petrecut la scurt timp după încheierea unui joc de pe teren. 

Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a fost atât de fericit că echipa sa a câștigat în fața Războinicilor încât a început să cânte și să danseze. Entuziasmul său a ajuns până în punctul în care a început să glumească cu luptătorul K1. 

ADVERTISEMENT

Mai în glumă, mai în serios Jador a încercat să-l doboare pe colegul său Cătălin Moroșanu, care se pare că nu a gustat deloc momentul de veselie al cântărețului. Faimosul l-a pus la pământ pe manelist în numai câteva secunde de la debutul „partidei”.

Cătălin Moroșanu și Jador s-au luat la harță. Care a fost motivul bătăii

Lupta corp la corp dintre cele două vedete nu a fost trecută cu vederea de colegii din Republica Dominicană, care au avut tot felul de reacții. Culiță Sterp i-a transmis amicului său, Jador, să nu se pună cu „ursul” pentru că va pierde inevitabil.

ADVERTISEMENT

„Ia uite oleacă! Se bate cu Moro acum!”, spus Georgiana Lupu, fosta concurentă de la „iUmor” de la Antena 1.  „Gata, gata, gata”, se aud mai multe voci din echipa Faimoșilor.

„Nu te pune cu ursul! Dacă te mănâncă?”, a adăugat la rândul său fratele lui Iancu Sterp, Culiță. „Băi, ce copii sunteți, frate…”, a spus și Simona Hapciuc.

ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu nu este la prima răbufnire de acest gen, în trecut fiind protagonistul unei scene mai puțin obișnuite. Sportivul a cedat tensiunilor și și-a ieșit din dinți la adresa unor colege din echipa sa. Este vorba de Alexandra Stan și Roxana Nemeș, care au performanțe slabe în competiție.

Pe de altă parte Faimoasele îi acuză pe bărbații din echipa Roșie că sunt misogini și nu le oferă credite în competiția Survivor România 2021. Ele susțin că nu sunt luate deloc în serios.

ADVERTISEMENT

„Mi se pare că nu suntem luate în serios… Au ieșit la suprafață șerpii! Chiar sunt un om super puternic și chiar am trecut prin foarte multe chestii și nu credeam că o să fie așa greu!”, a declarat la un moment dat Alexandra Stan.

ADVERTISEMENT