Life

Cătălin Moroșanu, adevărul despre accidentarea de la Survivor România. Verdictul dureros dat de medici

Cătălin Moroșanu a spus adevărul despre accidentarea suferită la Survivor România cu mai bine de două luni în urmă.
18.06.2021 | 15:29
Catalin Morosanu adevarul despre accidentarea de la Survivor Romania Verdictul dureros dat de medici
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu a spus adevărul despre accidentarea pe care a suferit-o la Survivor România. Luptătorul K1 a primit un verdict îngrijorător din partea medicilor.

Fostul faimos a anunțat că are meniscul rupt după ce a părăsit competiția sportivă de la Kanal D, fiind nevoie de recuperare. Medicii din Republica Dominicană i-au interzis să mai intre pe trasee.

ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu, adevărul despre accidentarea de la Survivor România. Verdictul dureros dat de medici

Din păcate, Cătălin Moroșanu a primit un verdict crunt din partea medicilor. Fostul concurent Survivor România este nevoit să se opereze din cauza rupturii de menisc pe care a suferit-o în timpul show-ului.

Mai mult, problema nu este doar faptul că trebuie să ajungă pe masa de operație. Cătălin Moroșanu nu va mai putea lupta în viitor, conform indicațiilor medicilor.

ADVERTISEMENT

Accidentarea din timpul reality show-ului de la Kanal D i-a adus eliminarea din motive medicale, dar i-a afectat și cariera sportivă.

Recuperarea nu s-a desfășurat așa cum ar fi trebuit, astfel că operația este singura soluție pentru a-i rezolva problema la picior.

ADVERTISEMENT

Moroșanu nu este supărat din această cauză și crede că este un semn că trebuie să-și încheie cariera sportivă și să se îndrepte către mentoring. Acesta lucrează acum la academia pe care o va deschide în viitor.

„Din ultimele analize se pare că recuperarea nu a decurs cum trebuie, meniscul este rupt, trebuie să mă operez. 

ADVERTISEMENT

Nu cred că o să mă mai lupt. Eu cred că în viață primești niște semne și Dumnezeu mi-a arătat că am avut o carieră frumoasă. Am realizat multe lucruri în sportul meu, dar ar trebui să mă îndrept spre mentoring, antrenoriat.

O să deschid o academie și o să încep alt drum. Totul în viață se întâmplă cu un anumit scop”, a declarat Cătălin M0roșanu pentru VIVA.

Ce concurenți au fost eliminați de la Survivor România din motive medicale

Luptătorul K1 nu este singurul sportiv care a părăsit competiția Survivor România din cauza problemelor medicale. Războinicii Lucian Barbu, Alin Sălăjean și Sorin Pușcașu au fost eliminați în urma problemelor de sănătate.

Alexandra Stan, Roxana Ghiță și Roxana Nemeș au fost și ele nevoite să renunțe la competiție din cauza unor probleme medicale serioase.

Jador a fost și el eliminat la o săptămână după Moroșanu. Cântărețul a suferit și el o accidentare pe traseu și are nevoie de recuperare, sperând să nu ajungă la operație.

În cadrul ediției de joi seară, Cosmin Stanciu a fost și el eliminat din cauza unor probleme cu care se confrunta de ceva timp.

ADVERTISEMENT