Life

Cătălin Moroșanu, adevărul despre conflictul cu Zanni la Survivor România: „Nu pot să accept comportamentul lui”

Cătălin Moroșanu a spus adevărul despre conflictul pe care l-a avut cu Zanni la Survivor România.
10.06.2021 | 11:35
Catalin Morosanu adevarul despre conflictul cu Zanni la Survivor Romania Nu pot sa accept comportamentul lui
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu și Zanni nu au fost în relații foarte bune la Survivor România, unde luptătorul KO a petrecut mai bine de trei luni. Nu o singură dată, fostul Faimos a spus că nu agreează comportamentul cântărețului.

Fostul Faimos nu contestă faptul că Zanni este unul dintre cei mai buni concurenți din cadrul competiției. Cătălin Moroșanu nu poate accepta felul în care tânărul i-a tratat pe unii colegi.

ADVERTISEMENT

Totodată, sportivul susține că nimeni nu ar trebui să-și piardă umanitatea, chiar dacă este o emisiune extrem de grea și provocatoare atât fizic, cât și psihic.

Cătălin Moroșanu, adevărul despre conflictul cu Zanni la Survivor România

Cătălin Moroșanu a stat trei luni și jumătate la Survivor România. Fostul Faimos a fost eliminat din motive medicale după ce s-a accidentat pe traseu, la fel ca mulți dintre foștii concurenți ai acestui sezon.

ADVERTISEMENT

Luptătorul nu s-a înțeles deloc cu Zannidache și este de părere că tânărul are un comportament care lasă de dorit.

Moroșanu a mărturisit că a fost provocat de multe ori de Zanni, însă a făcut tot posibilul să nu ia în seamă cuvintele lui.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă îl consideră un băiat inteligent, luptătorul nu poate face abstracție de atitudinea față de ceilalți colegi.

„Eu nu voi nega niciodată că Zanni este un băiat foarte inteligent, a dat pe traseu totul, până să plec era, cred, cel mai bun.

ADVERTISEMENT

Dar nu pot să accept comportamentul lui, caracterul lui, ceea ce face, cum vorbește, cum provoacă.

Am fost provocat de multe ori de el și m-am prefăcut că nu am auzit anumite cuvinte, m-am făcut că nu văd anumite lucruri. M-am abținut de multe ori și mi-a fost foarte greu să fac acest lucru”, a declarat Cătălin Moroșanu pentru revista VIVA.

În continuare, luptătorul a spus că Zanni nu poate face absolut orice pentru a-și atinge scopul, să ignore anumite norme și valori.

„Nu poți călca pe cadavre și nu poți să ignori normele și valorile morale ca să atingi succesul.

Sper să mă înșel și acest show să îl ajute pe Zanni să realizeze că în viață nu este vorba numai despre bani și faimă”, a mai spus fostul concurent.

Cătălin Moroșanu, dezvăluiri despre Elena Marin

Cătălin Moroșanu a mai spus că Zanni a încercat să elimite toți concurenții apreciați din echipa lui, inclusiv pe Elena Marin, care a ieșit favorita publicului de câteva ori.

Fostul Faimos consideră că dansatoarea Andreei Bălan este o persoană foarte educată, dar are un singur defect, și anume nevoia de atenție, de a nu fi singură.

„Elena este o fată cu bun simț, bine educată. Are un singur defect, are nevoie de atenție, de cineva cu care să vorbească, suferă când este singură.

Nu are răutate și își dorește să câștige acest concurs”, a mai declarat Moroșanu pentru surta menționată anterior.

Cătălin Moroșanu a legat prietenii cu câțiva dintre foștii lui coechipieri de la Survivor România. Fostul concurent s-a apropiat foarte mult de Jador, cu care a scos și o melodie.

Mai mult, cei doi au stat de vorbă în timp ce erau în Republica Dominicană, iar Jador i s-a confesat în legătură cu fosta iubită, Georgiana.

Și Elena Marin s-a apropiat foarte mult de Cătălin Moroșanu, motiv pentru care i-a fost foarte greu atunci când a fost elminat din cauze medicale.

ADVERTISEMENT