Life

Cătălin Moroșanu are probleme cu legea. Ce se întâmplă cu Faimosul de la Survivor România

17.03.2021 | 17:33
Catalin Morosanu are probleme cu legea Ce se intampla cu Faimosul de la Survivor Romania
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu are probleme cu legea de circa un an și jumătate. Faimosul de la Survivor România a fost prins în trafic cu o viteză peste limita admisă, fapt care a dus la suspendarea permisului de conducere pentru 90 de zile. 

Luptătorul K1 a depășit viteza admisă pe sectorul de drum pe care circula cu 55 km/h, oamenii legii constatând în momentul în care l-au tras pe dreapta că avea 105 km/h în localitate, iar de aici au plecat toate neplăcerile vedetei cu polițiștii.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la „Ferma. Un nou început” și-a recunoscut fapta, însă s-a lovit de o problemă în clipa în care a vrut să achite amenda primită pentru contravenția sa. Cătălin Moroșanu nu a putut plăti pentru că numele din proces verbal a fost scris greșit.

Cătălin Moroșanu se luptă cu legea. Pentru ce a ajuns în instanță

Sportivul se numește în realitate Cătălin Moroșan, lucru care i-a atras numeroase neplăceri de-a lungul anilor. Vedeta nu a stat prea mult pe gânduri și s-a adresat justiției pentru anularea procesului verbal întocmit greșit de agent.

ADVERTISEMENT

„Moartea din Carpați” se luptă cu polițiștii de la IPJ Galați de mai bine de un an și jumătate pentru redobândirea permisului de conducere. Prima instanță, cea de la Judecătoria Tecuci, i-a dat câștig de cauză poliției, însă ulterior procesul s-a mutat.

Concurentul de la Kanal D a făcut apel, dosarul său fiind preluat de Tribunalul Galați. Cătălin Moroșanu luptă și acum pentru a primi înapoi dreptul de a circula pe drumurile publice, cazul urmând să mai aibă, probabil, câteva înfățișări.

ADVERTISEMENT

Potrivit wowbiz.ro, judecătorii nu au stabilit primul termen până acum, cel mai probabil vedeta nefiind în țară când va fi chemat în instanță pentru că luptă în competiția sportivă Survivor România, acolo unde este văzut ca unul dintre cei mai buni.

Cătălin Moroșanu dă totul pentru marele premiu de 100.000 de lei, care a fost câștigat în primul sezon de cântăreața Elena Ionescu. Artista a investit banii într-un apartament în care stă alături de fiul ei. Faimosul a dezvăluit că are în plan și alte proiecte după încheierea filmărilor de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Am un proiect. Nu e de televiziune. Am fost cooptat într-un film, făcut pentru copii între 10 și 13 ani, adică pentru adolescenți. Joc rolul unui tată, sunt un fost luptător în Afghanistan, fetița mea este răpită și eu trebuie să o găsesc.

E un proiect destul de fain pentru mine, e prima dată când joc într-un film. Pentru mine este o premieră și o provocare, sper să-mi duc misiunea la bun sfârșit”, a mărturisit sportivul în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT