Life

Cătălin Moroșanu, cadou special pentru Elena Marin când a părăsit Survivor România: „Sper să-l fac mândru”

16.04.2021 | 20:45
Catalin Morosanu cadou special pentru Elena Marin cand a parasit Survivor Romania Sper sal fac mandru
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu a fost eliminat în cadrul ediției de aseară „Survivor România” 2021, a Consiliul de urgență convocat de Daniel Pavel, iar luptătorul K1 i-a dat coechipierei lui, Elena Marin, un cadou cu totul special. 

Faimosul a fost descalificat din cauza accidentării la picior, întrucât nu s-a mai putut recupera, după ce a stat mai bine de o săptămână sub supravegherea cadrelor medicale.

ADVERTISEMENT

Plecarea lui i-a emoționat atât pe cei din echipa roșie, cât și pe Războinici, find singurul concurent eliminat care a ales să-și ia la revedere și de la adversari.

Cătălin Moroșanu, cadou special pentru Elena Marin când a părăsit Survivor România: „Sper să-l fac mândru”

Cătălin Moroșanu a lăsat un gol imens printre concurenții din echipa Faimoșilor după ce a plecat din competiție în ediția de joi seară. Elena Marin este cea mai tristă, fiind persoana care a fost cea mai apropiată de celebrul luptător.

ADVERTISEMENT

Moroșanu i-a oferit un cadou colegei lui, și anume brățara lui norocoasă, care nu-i lipsea niciodată și cu care își spunea rugăciunea, lucru ce înseamnă foarte mult pentru dansatoare, care îi va simți lipsa.

Îmi pare rău că s-a accidentat și l-am văzut împăcat cu gândul că a decis să plece acasă. Poate că sunt egoistă, sunt tristă și sufăr că a plecat. Mi-a dat această brățărică a lui, înseamnă enorm pentru mine. E o brățară de suflet pentru el.

ADVERTISEMENT

Era brățara lui norocoasă. Mi-a spus să am încredere în mine, să lupt până la capăt. Pentru asta sper să-l fac mândru de mine și să câștig Survivor România. 

E un om de la care ai ce învăța și pe care l-ai vrea tot timpul lângă tine. Știe să te sfătuiască, să-ți fie alături și să te ridice atunci când cazi, așa cum a făcut și cu mine (…) A fost un om drept, curat, cu coloană vertebrală, omul pe care m-am bazat de la începutul competiției până acum.

ADVERTISEMENT

Cred că este mândru de noi, cu siguranță vom primi susținerea lui de acasă. Faptul că mi-a dat brățara lui, cu care își făcea rugăciunea, însemană mult. Mi-a spus că el crede mai mult în mine decât cred eu. Îmi spunea în fiecare zi că sunt puternică. O să-mi repet asta în gând până când consider că sunt suficient de puternică”, a mărturisit Elena Marin la „Survivor România”.

Cătălin Moroșanu s-a accidentat în urmă cu două săptămâni la picior, iar medicii au decis că nu mai poate participa la reality show-ul de la Kanal D, unde a luptat timp de trei luni.

ADVERTISEMENT