Evenimentul zilei

Cătălin Moroșanu, cuvinte de laudă pentru Benny Adegbuyi: ”A scris istorie”

20.12.2020 | 08:17
Catalin Morosanu cuvinte de lauda pentru Benny Adegbuyi A scris istorie
Laudele curg în ultimele ore pentru Benny Adegbuyi după victoria devastatoare în fața lui Badr Hari, iar ultimul care a ținut să-l felicite este luptătorul Cătălin Moroșanu
ADVERTISEMENT

Laudele curg în ultimele ore pentru Benny Adegbuyi după victoria devastatoare în fața lui Badr Hari, iar ultimul care a ținut să-l felicite este luptătorul Cătălin Moroșanu.

Adegbuyi l-a învins prin KO pe sportivul olandezo-marocan în runda a treia a main event-ului GLORY 76, care s-a desfășurat la Rotterdam.

ADVERTISEMENT

Românul  a scris istorie în Glory, devenind primul luptător care reușește să-i administreze un KO lui Badr Hari, după ce inițial suferise un knockdown din partea legendarului luptător.

Benny Adegbuyi, lăudat de Cătălin Moroșanu

”Benny a scris istorie în această noapte! Bravo, Benny! Sunt mândru de ce ai realizat. Sus România!”, sunt laudele pe care Cătălin Moroșanu i le-a adus lui Benny Adegbuyi pe contul de Facebook după succesul răsunător în fața lui Badr Hari.

ADVERTISEMENT

Postarea făcută de cel supranumit ”Moartea din Carpați”, în care apare alături de noul star din kickboxing, a adunat în câteva ore peste 12.000 de aprecieri, aproximativ 850 de comentarii și peste 260 de distribuiri.

Cătălin Moroșanu laude Benny Adegbuyi

Benny Adegbuyi i-a spart nasul și l-a umplut de sânge pe Badr Hari înainte să îl termine definitiv. Românul l-a făcut knockout pe olandezo-marocan în runda a treia a main event-ului GLORY 76.

ADVERTISEMENT

Românul este regele circuitului Glory în acest moment, iar următorul său adversar va fi campionul mondial en-titre, fie că este el Rico Verhoeven sau Ben-Saddik, rămâne de văzut după lupta dintre cei doi care va avea loc pe 30 ianuarie 2021.

Luptătoarea UFC, Diana Belbiță, cel mai cunoscut nume românesc din MMA la ora actuală, a oferit pentru FANATIK  prima reacție după victoria răsunătoare a lui Benny Adegbuyi în fața lui Badr Hari.

ADVERTISEMENT

În schimb, fostul luptător Daniel Ghiță a făcut acuzații grave după succesul obținut de Benny Adegbuyi în fața lui Badr Hari, și spune că acesta a mutilat un om într-o bătaie ce a avut loc în 2009 într-un club.

ADVERTISEMENT