Life

Cătălin Moroșanu dă marea lovitură după Survivor România! ”Moartea din Carpați” a luat pe toată lumea prin surprindere

Cătălin Moroșanu își deschide academie! Fostul concurent de la Survivor România vrea să o ia pe urmele lui Hagi, ajutând tinerii să facă sport de calitate.
05.08.2021 | 17:25
Cătălin Moroșanu dă marea lovitură după Survivor România! ”Moartea din Carpați” a luat pe toată lumea prin surprindere
Cătălin Moroșanu își deschide academie de sport. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu s-a reorientat repede după Survivor România și este pe cale să își îndeplinească unul din marile sale vise. Sportivul supranumit moartea din Carpați are deja locul unde se va defășura totul, undeva în Romexpo.

Moroșanu a spus că vrea să încurajeze sportul de masă și este extrem de hotărât ca prin această idee să ajute tinerii care vor să facă kickbox, taekwondo sau kempo, printre altele.

ADVERTISEMENT

Ideea o are în cap de mai multă vreme, doar că de data aceasta a început să facă demersurile necesare s-o pună în practică.

Cătălin Moroșanu vrea să dea marea lovitură după Survivor România cu propria sa academie

Luptătorul spune că nu se știe încă denumirea pe care o va avea complexul său sportiv. E posibil să se cheme chiar Academia Cătălin Moroșanu, însă la găsirea unui nume potrivit încă mai lucrează.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România a vorbit la Teo Show despre proiectul său, oferind câteva detalii importante.

„Îmi doresc să deschid o sală de kickboxing. Este o modă să-și denumească aceste săli de sport academie. Mă refer la mai multe ramuri sportive.

În momentul în care îmi voi deschide Academia Cătălin Moroșanu să merge pe mai multe sporturi: kickboxing, cross-fit pentru gagici. Vreau să iau un antrenor de MMA, un antrenor de taekwondo. O să încerc să prind toate aceste ramuri sub această sală”, a declarat Cătălin Moroșanu.

ADVERTISEMENT

Familia lui va locui în continuare la Iași

Moro a fost întrebat ce se va întâmpla cu familia lui, care locuiește la Iași, din moment ce el va sta mai mult în Capitală odată ce își va deschide acest business.

Cătălin a declarat că deocamdată ai lui vor locui în continuare în capitala Moldovei. Soția lui este manager la o clinică privată de stomatologie și trebuie să stea mai mult la Iași din acest motiv.

Nu a exclus ca odată cu trecerea timpul, familia lui să se mute la București. Deocamdată este prea devreme pentru această mutare căci vrea să vadă cum va funcționa Academia pe care o are în plan.

ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați kickboxeri din România. Sportivul nu s-a remarcat doar în ring, ci și în producții tv diferite.

În ultimii ani a concurat în mai multe show-uri de televiziune precum Survivor România, Ferma vedetelor și Sunt celebru, scoate-mă de aici.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri