Life

Cătălin Moroșanu, declarații surprinzătoare. Fostul concurent Survivor România mai vrea un copil

Cătălin Moroșanu a făcut declarații uluitoare, spunând că ar mai vrea un copil în viitorul apropiat.
07.06.2021 | 11:42
Catalin Morosanu declaratii surprinzatoare Fostul concurent Survivor Romania mai vrea un copil
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu a declarat că el și soția lui și-ar mai dori un copil. Luptătorul mai are o fiică și este pregătit să-și mărească familia cu încă un membru.

Fostul concurent de la Survivor România a mărturisit că își dorește foarte mult să aibă și al doilea copil în viitorul apropiat, mai ales că fiica lui crește și, la un moment dat, va părăsi locuința în care a crescut.

ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu, declarații uluitoare. Fostul concurent Survivor România mai vrea un copil

În cadrul podcast-ului găzduit de Cătălin Măruță, Cătălin Moroșanu a dezvăluit mai multe lucruri despre viața sa, inclusiv faptul că mai vrea un copil.

Luptătorul K1 a vorbit sincer despre familia lui, care îi dă întotdeauna putere. Tocmai de aceea, Moroșanu își dorește încă un membru în familia lui.

ADVERTISEMENT

Fostul Faimos este conștient de faptul că fiica lui se va muta de acasă la un moment dat, așa că i-ar prinde bine încă un copil pe care să-l aibă prin preajmă mai mult timp.

„I-am zis, bă femeie, hai să mai facem un copil, tu îmbătrânești, eu îmbătrânesc, acum e momentul, că după 40 de ani e mai greu să rămâi însărcinată.

ADVERTISEMENT

Natalis o să crască mare și o să zboare de la casa noastră ca o pasăre, și o să vină celălalt mic care să ne țină bătrânețiile împreună.

Mă gândesc să fiu tatic, m-ar ajuta să-mi îndeplinesc următoarele visuri, copilul e foarte important într-o relație, chiar te schimbă și m-a schimbat foarte mult”, a declarat Cătălin Moroșanu în podcastul „Acasă la Măruță”.

ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu, despre planurile de viitor

Cătălin Moroșanu a vorbit, recent, despre planurile pe care le are pentru viitor în legătură cu cariera sa.

Luptătorul KO ar vrea să-și deschidă propria academie de luptă și să fie mentor, să-i antreneze pe cei tineri.

„Acum că m-am boșorogit și mai trebuie să fac și o operație la menisc, o să fie destul de greu, trec pe partea de training, mă fac mentor.

Vreau să fac exact cum și-a făcut Gheorghe Hagi academia lui de fotbal, vreau să fac și eu Academia Cătălin Moroșanu pe partea de fighting”, a declarat Moroșanu, potrivit spynews.ro.

Cătălin Moroșanu a fost eliminat pe motiv medical din competiția Survivor România, după ce s-a accidentat pe traseu.

Fostul concurent a fost extrem de apreciat de colegii lui, dar și de publicul de acasă, având un număr mare de susținători.

ADVERTISEMENT