Life

Cătălin Moroșanu, dezvăluiri despre suferința Elenei Marin de la Survivor România. Ce probleme are Faimoasa

20.04.2021 | 20:04
Catalin Morosanu dezvaluiri despre suferinta Elenei Marin de la Survivor Romania Ce probleme are Faimoasa
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu a făcut dezvăluiri neașteptate despre suferința Elenei Marin de la Survivor România. Sportivul a scos la iveală toate problemele de sănătate de care suferă blondina de când este în Republica Dominicană. 

Luptătorul K1 a mărturisit că dansatoarea se confruntă cu dereglări hormonale serioase, deși nu vrea să arate acest lucru fanilor emisiunii. Fostul concurent chiar a încurajat-o pe blondină să consulte un medic pentru a rezolva situația neplăcută de sănătate.

ADVERTISEMENT

Faimoasa este extrem de roșie și umflată la față, a ținut să mai adauge Cătălin Moroșanu, lucru vizibil și pe micile ecrane. De asemenea, Elena Marin nu mai are menstruație de patru luni din cauza alimentației nesănătoase și a condițiilor din jungla dominicană.

Cătălin Moroșanu, totul despre problemele Elenei Marin de la Survivor România

Cu Elena m-am înțeles cel mai bine. Din prima zi în care am intrat în concurs dormeam cu ea. Nu știam performanța ei sportivă, dacă era bună sau nu. Mi-a plăcut caracterul ei, bunul ei simț, are cei 7 ani de acasă. 

ADVERTISEMENT

Mereu a fost o femeie cu bun simț și mi-a plăcut chestia asta. Au fost momente când și ei i-a fost greu și mie mi-a fost foarte greu. Acum a rămas singură și sper să se împrietenească cu alte persoane.

Sper că Dumnezeu să o ajute să ajungă până în finală și să câștige concursul. O văd în finală, de câștigat nu știu, oamenii vor decide. Ai văzut cum arată acum?! Este umflată, femeia n-a mai avut menstruație de când a venit.

ADVERTISEMENT

Efectiv au dereglări hormonale. Mă trezeam lângă ea și avea față umflată. Și i-am zis să meargă la medic, dar nu avea ce să-i facă. Pentru femei e cruntă competiția. Femeile sunt niște eroine că rezistă acolo.

Pentru bărbați e altceva și ca igienă. M-a întrebat cineva dacă facem duș. Facem baie în apă sărată, fără săpun, fără nimic”, a mărturisit fostul Faimos, Cătălin Moroșanu, în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, Elena Marin nu este singura care se confruntă cu dereglări hormonale și probleme de sănătate, multe dintre fetele care au participat în competiția sportivă Survivor România trecând prin aceeași situație.

ADVERTISEMENT