ADVERTISEMENT
Life

Cătălin Moroșanu, dezvăluiri uluitoare despre Zanni de la Survivor România: “Dacă te-ai născut la casa de copii…”

Autor: Alexa Serdan | 20.04.2021 | 17:43
Cătălin Moroșanu, dezvăluiri uluitoare despre Zanni de la Survivor România: “Dacă te-ai născut la casa de copii...”
Cătălin Moroșanu, dezvăluiri uluitoare despre Zanni de la Survivor România: “Dacă te-ai născut la casa de copii...”. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cătălin Moroșanu continuă să facă dezvăluiri uluitoare despre Survivor România, cel luat în vizor de data aceasta fiind Zanni. Fostul concurent de la Kanal D și-a făcut o părere foarte clară despre protejatul lui Alex Velea. 

ADVERTISEMENT

Luptătorul K1 a ajuns să-l cunoască destul de bine pe colegul său de echipă, precizând că atitudinea și comportamentul tânărului nu i-au plăcut niciodată. Fostul Faimos crede că Zanni s-ar putea să-și arate adevărata față mai târziu față de cel care l-a luat sub aripa sa.

Mai mult decât atât, Cătălin Moroșanu a venit și cu un sfat la adresa lui Alex Velea pe care l-a atenționat că protejatul său l-ar putea trăda în cel mai urât mod posibil, la fel cum s-a întâmplat în urmă cu aproximativ un an cu Mario Fresh și Lino Golden.

ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu, mărturie sinceră despre Zanni de la Survivor România

„Zanni?! Niciodată. Nu am putut să accept caracterul lui. Nu mi-a plăcut de el. Vreau să-i transmit si lui Alex Velea, că știu că-i face campanie de susținere.

Copiii ăștia o sa crească mari, o sa facă dinți și o să te muște. O să o pățească”, a spus Cătălin Moroșanu în emisiunea „Teo Show” de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Totodată, fostul concurent de la Survivor România a ținut să mai adauge că Zanni a făcut mult mai multe lucruri decât cele care s-au dat pe TV. Sportivul a luat parte la numeroase conflicte, mai ales când fostul concurent de la „Chefi la cuțite” se certa cu Elena Marin.

„Dacă te-ai născut la casa de copii nu înseamnă că poți să te porți într-un fel. Voi vedeți o realitate la TV, dar în camp s-au întâmplat mai multe”, a completat Cătălin Moroșanu.

ADVERTISEMENT

Sportivul speră ca Elena Marin să ajungă în marea finală. Șanse la fel de mari au și Culiță Sterp sau Cosmin, cât despre echipa Războinicilor, fostul Faimos crede că rivalul său, Starlin, are potențial și poate ajunge la premiul cel mare.

„Din prima zi, când am intrat în concurs, eu și Elena dormeam unul lângă altul. Mi-a plăcut caracterul ei, bunul ei simț. Au fost momente când și ea, și mie mi-a fost foarte greu. Cu Elena m-am înțeles cel mai bine.

ADVERTISEMENT

Eu o văd în finală, de câștigat…oamenii să o voteze. (…) Pentru o femeie e crunt acolo, femeile sunt niște eroine că rezistă acolo”, a mai spus fostul concurent de la Survivor România.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!