Cătălin Moroşanu, OUT din Gala Superkombat de la Mamaia! Diagnostic CRUNT

Marian Popovici   
in Sporturi
27/07/2016, 15:47
Cătălin Moroşanu, OUT din Gala Superkombat de la Mamaia! Diagnostic CRUNT

Cătălin Moroşanu s-a accidentat şi nu va mai putea participa în gala Superkombat de sîmbătă, de la Mamaia. Înlocuitorul său în confruntarea cu turcul Murat Aygun, elevul lui Peter Aerts, va fi anunţat joi dimineaţă. 

Moroşanu a făcut un RMN după ce a acuzat dureri în zona gîtului. Medicii i-au interzis să lupte: “Riscă o accidentare gravă, orice lovitură îl poate scoate pentru totdeauna din circuit”. Luptătorul a început deja tratamentul la o clinică de recuperare din Iaşi.

Promotorul Eduard Irimia a spus că evenimentul se va desfăşura conform programului: “Norocul nostru este că avem patru meciuri puternice în gală, iar la noi evenimentele nu depind de un singur sportiv. Mă bucură şi faptul că eroii locali au atras deja peste 60% din public, iar interesul este major. Turcul era furios cînd a aflat decizia, pînă joi ştim cine va lupta în locul lui Cătălin. Îi dorim însănătoşire grabnică şi îl aşteptăm cît mai repede în ring”, a declarat Irimia.

Gala Superkombat se va disputa sîmbătă, de la ora 20:00, la Idu Tenis Arena din Mamaia.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×