Life

Cătălin Moroșanu, dur sau sensibil? Denise Rifai l-a chemat în ringul întrebărilor: „Mai cereți bani de la părinți?”

Cătălin Moroșanu va fi dezbrăcat de supranumele „Moartea din Carpați” într-un interviu inedit, acordat lui Denisei Rifai în emisiunea „40 de întrebări” de la Kanal D.
09.06.2022 | 12:42
Catalin Morosanu dur sau sensibil Denise Rifai la chemat in ringul intrebarilor Mai cereti bani de la parinti
Cătălin Moroșanu, în platoul „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Luptătorul Cătălin Moroșanu este noul invitat al lui Denise Rifai în emisiunea „40 de întrebări”, care va fi difuzată duminică, 12 iunie, de la ora 22:30 la Kanal D.

Cătălin Moroșanu, invitat în emisiunea lui Denise Rifai

Cel supranumit „Moartea din Carpați” va vorbi așa cum nu a făcut-o niciodată despre viața lui, prezentându-se în fața publicului ca omul din spatele numelui său de anvergură.

ADVERTISEMENT

Din seria celor 40 de întrebări nu au lipsit cele legate de bătăliile din ring. Denise a vrut să știe de la Moro dacă și în viața de zi cu zi a aplicat pumni, dar și cum gestionează succesul dobândit în urma carierei sale.

„Hă, hă, hă!”, este răspunsul mai mult decât elocvent dat de Moroșanu la întrebarea dacă i s-a urcat vreodată celebritatea la cap. Acesta a mai spus că îl mână în luptă nebunia. Fără stropul de nebunie și adrenalină nu se poate face performanță într-un sport atât de dur, susține el.

ADVERTISEMENT

„De câte ori v-ați abținut să dați un pumn?; Cât au durut-o pe mama loviturile încasate de dumneavoastră?; Mai cereți bani de la părinți?; Cum e să pierzi un milion de dolari?; De câte ori v-ați simțit nedreptățit?; Poate un copil să salveze o căsnicie?”, sunt câteva din cele 40 de întrebări.

Mama lui, afectată din cauza sportului practicat de Moro

În teaser-ul emisiunii de duminică, Cătălin Moroșanu oferă răspunsuri la o parte din curiozitățile jurnalistei. Acesta a spus că mamei lui nu i-a fost tocmai ușor să vadă cum a încasat de multe ori pumni în ring.

ADVERTISEMENT

„E greu să fii părinte și să vezi cum copilul tău își ia pumni și picioare în cap”, a spus Cătălin Moroșanu.

Cât despre ajutorul financiar pe care părinții i-l acordă uneori, acesta a zis următoarele: „Nu mi-e rușine. Până la urmă, părinții sunt bucuroși când își ajută copiii”.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, când a venit vorba despre nedreptățile pe care le-a simțit atunci când s-a bătut în afara țării, Cătălin a vrut să puncteze un lucru foarte clar.

„Când ești român și te lupți în altă țară, nu ești avantajat”, a mai spus luptătorul de K1.

ADVERTISEMENT