Life

Cătălin Moroșanu, făcut praf de iubita lui Culiță Sterp. Daniela Iliescu a răbufnit

21.02.2021 | 09:56
Catalin Morosanu facut praf de iubita lui Culita Sterp Daniela Iliescu a rabufnit
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu de la Survivor România 2021 a fost făcut praf de iubita lui Culiță Sterp, Daniela Iliescu, care și-a spus punctul de vedere legat de certurile dintre cei doi bărbați care sunt în aceeași echipă în Republica Dominicană. 

Tânăra a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care luptătorul K1 este surprins în timp ce vorbește despre conflictul dintre Culiță Sterp și Jador, artiști care sunt prieteni de ani buni, dinainte de a participa la reality show-ul de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Daniela Iliescu este convinsă că sportivul Cătălin Moroșanu joacă la mai multe capete, precizând că este un „trădător”. Iubita cântărețului de muzică de petrecere îl acuză pe Faimos că nu este cinstit și joacă ”murdar” în competiția sportivă Survivor România.

Cătălin Moroșanu, acuzații dure din partea Danielei Iliescu, iubita lui Culiță Sterp

Daniela Iliescu este convinsă că românii sunt mult mai interesați de certurile și scandalurile de la Survivor România 2021, decât de ceea ce trebuie să se întâmple cu adevărat în competiție. Tânăra crede că ”circul” e mult mai important decât orice altceva.

ADVERTISEMENT

„Să privim și să încercăm să înțelegem ce se petrece. «Și jur eu te respect», după două zile hopa: Trădătorul. Păi, «bro», hotărăște-te. Concluzia: românilor le place mai mult circul decât pâinea”, a scris iubita lui Culiță Sterp, la secțiunea stories de pe Instagram.

Postarea făcută de Daniela Iliescu pe pagina ei de Instagram
Postarea făcută de Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, pe pagina ei de Instagram. Sursa foto: Instagram.com

Tânăra, care este însărcinată cu primul copil al artistului, simte foarte mult lipsa vedetei. Daniela Iliescu i-a scris recent un mesaj emoționant pe care cântărețul l-a citit după ce echipa sa a câștigat jocul în favoarea Războinicilor.

ADVERTISEMENT

Daniela Iliescu este foarte mândră de partenerul ei de viață și fericită că este ambițios până la capăt. Femeia i-a transmis că burtica îi crește pe zi ce trece tot mai mult, în câteva luni urmând să devină mamă pentru prima oară.

„Frumosul meu, deși absența ta mă întristează de obicei, acum mă face să fiu cea mai mândră și fericită, pentru că arăți lumii cum te văd eu. Un om ambițios, deștept. Habar nu ai ce sentimente mă cuprind când te văd la tv și știu că o să-i povestesc copilului nostru toate astea. 

ADVERTISEMENT

Îmi este dor de tine. Sunt foarte liniștită, totul e bine, să nu-ți faci griji. Burta mea crește de nu se mai oprește, bebe a început să miște, iar la control totul e perfect”, a scris iubita lui Culiță Sterp în scrisoarea care a ajuns în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT