Sporturi

Cătălin Moroșanu, gest caritabil pentru bărbatul care a mers la maternitate pe cal: alimente donate și sprijin financiar pentru finalizarea lucrărilor la casă

28.03.2020 | 17:22
Catalin Morosanu gest caritabil pentru barbatul care a mers la maternitate pe cal alimente donate si sprijin financiar pentru finalizarea lucrarilor la casa
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu a fost impresionat de povestea de viață a lui Sergiu Ion Ciobotaru, bărbatul ajuns viral pe internet după ce a mers la maternitate, unde se afla soția sa, pe cal. Luptătorul a decis să-i doneze cetățeanului din Iași alimente și să contribuie financiar la terminarea casei sale.

Cătălin Moroșanu, gest impresionant pentru un bărbat din Iași

Situația de urgență cauzată de pandemia de coronavirus i-a obligat pe unii cetățeni ai României să aplice măsuri inedite pentru a se deplasa.

ADVERTISEMENT

Sergiu Ion Ciobotaru, un bărbat din Iași, a fost filmat recent pe cal, spre maternitate, unde soția sa a născut al treilea copil a cuplului.

Ieșeanul a fost forțat să aleagă acest mijloc de transport, după ce transportul în comun a fost suspendat, iar mersul cu un taxi presupunea un efort financiar pe care nu și-l permitea.

ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu a fost impresionat de povestea de viață a lui Sergiu Ion Ciobotaru și a decis să-i doneze alimente și alte provizii necesare, dar și să contribuie la finalizarea locuinței bărbatului din Iași, care trăiește acum, alături de soție și cei trei copii, într-o cameră improvizată, conform Prosport.

Oprit de Poliție pe cal

Sergiu Ion Ciobotaru a vorbit despre momentul în care a fost nevoit să meargă pe cal spre maternitate. Bărbatul din Iași dezvăluie că a fost oprit de Poliție, dar, după ce a prezentat declarația pe propria răspundere, necesară în acest moment pentru părăsirea domiciliului, a scăpat doar cu un avertisment.

ADVERTISEMENT

Am încercat să iau un tramvai. Nu m-au lăsat. Nu am avut bani să iau un taxi. M-am întors acasă și m-am urcat pe cal. Prima data m-a oprit un echipaj de Poliție. I-a fost milă de mine și m-au lăsat să plec.

Pe urmă m-a oprit un echipaj de la Poliția Locală. Au râs de mine, m-au luat la mișto. Mai apoi m-a mai oprit un echipaj, au fost de treabă.

ADVERTISEMENT

Nu m-au amendat. Au înțeles că am o urgență și nu am avut altă variantă”, a transmis Sergiu Ion Ciobotaru, potrivit Bzi.

ADVERTISEMENT