Sport

Cătălin Moroșanu i-a acceptat provocarea lui Daniel Ghiță! Ce condiții a pus ”Moartea din Carpați”

08.11.2018 | 14:20
Catalin Morosanu ia acceptat provocarea lui Daniel Ghita Ce conditii a pus Moartea din Carpati
ADVERTISEMENT

Luptătorul Cătălin Moroșanu i-a acceptat provocarea lui Daniel Ghiță, cei doi urmând să se întâlnească într-o bătălie ce va avea loc cel mai probabil în 2019. ”Moartea din Carpați” a cerut ca gala în care se vor întâlni să fie organizată de compania care îl promovează, iar adversarul său să fie pregătit pentru întâlnire.

Cătălin Moroșanu l-a învins în octombrie prin KO tehnic pe turcul Mehmet Ozer la Dynamite Fighting Show – Bătălia Moldovei, iar la finalul bătăliei a anunțat că în 2019 se va retrage din activitate. Daniel Ghiță a revenit în ring la începutul lunii noiembrie și după ce l-a făcut knock out în prima repriză pe bosniacul Dzevad Poturak, l-a provocat pe cel supranumit ”Moartea din Carpați”.

ADVERTISEMENT
Daniel Ghiță în timpul unui antrenament
Daniel Ghiță în timpul unui antrenament

Cătălin Moroșanu i-a acceptat provocarea lui Daniel Ghiță: ”Îți pomit chestia asta”

După mai multe zile de polemici, Cătălin Moroșanu a declarat la Pro X că a acceptat provocarea lui Daniel Ghiță: ”În acest moment, eu, Cătălin Moroșanu accept provocarea lui Daniel Ghiță. Am și eu două condiții. Prima este să se lupte în promoția mea și a doua să vină pregătit! Cred că meciul cu Poturak a fost văzut de toată lumea. Eu sper să fie bărbătește, să ne luptăm parte în parte. Nu te bați cu un om de 42 de ani. Să fie pregătit! Daniel Ghiță, ai cuvântul meu de onoare, mă voi pregăti și te voi bate! Îți pomit chestia asta”.

În urmă cu trei zile, promotorul Gabriel Georgescu a anunțat că cele două părți se află în discuții avansate și cel mai probabil lupta dintre Cătălin Moroșanu și Daniel Ghiță, care va avea o rețetă financiară foarte bună, va avea loc în 2019.

ADVERTISEMENT