Life

Cătălin Moroșanu i-a trădat pe Faimoși la Survivor România? Ce descoperire șocantă a făcut Culiță Sterp

14.03.2021 | 13:38
Catalin Morosanu ia tradat pe Faimosi la Survivor Romania Ce descoperire socanta a facut Culita Sterp
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu din competiția sportivă Survivor România pare că s-a aliat cu Elena Marin și Andreea Antonescu, după ce Culiță Sterp aude o conversație între cei trei Faimoși din Republica Dominicană. 

I-a trădat sau nu luptătorul K1 pe colegii săi din echipa roșie? Acest lucru poate fi dezvăluit numai de declarația sportivului, care răbufnește și spune că nu-i poate impune absolut nimeni cu cine să voteze în emisiunea de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică de petrecere este convins că Moroșanu a fost atras într-o alianță de Andreea Antonescu și Elena Marin, în timp ce Sebastian Chitoșcă este de părere că jumătatea trupei Andre este la curent cu tot ce se întâmplă în junglă.

Cătălin Moroșanu, pus la zid de Culiță Sterp. I-a trădat pe Faimoși?

„Stau pe la copaci, șușotesc. Cine știe ce i-au băgat în cap”, spune Culiță Sterp despre conversația dintre Cătălin Moroșanu, Andreea Antonescu și Elena Marin.

ADVERTISEMENT

Eu pot să votez cu cineva vreau. Nu trebuie să-mi impui să-mi asum niște chestii”, este replica acidă oferită de Faimos la auzul vorbelor că i-a trădat pe ceilalți colegi.

„Andreea a fost periculoasă și informată de tot ce se întâmplă de când a venit”, spune la rândul său Sebastian Chitoșcă.

ADVERTISEMENT

Tensiunile ating cote alarmante în echipa Faimoșilor și nu din cauza probelor în sine. Concurenții pare că s-au împărțit în două tabere, tot mai mulți fiind convinși că artista Andreea Antonescu nu este deloc bună pe traseu și nu aduce puncte.

Întrebat de vreo rețetă prin care să nu mai piardă în fața Războinicilor, Culiță Sterp este foarte dur. Fostul soț al lui Carmen de la Sălciua este convins că pot câștiga numai dacă colega Andreei Bălan nu ia parte la probele de pe traseul din junglă.

ADVERTISEMENT

„Dacă își rupe Andreea un picior să nu joace, gata…”, este declarația dură făcută de cântărețul de muzică de petrecere.

ADVERTISEMENT