Life

Cătălin Moroșanu îi ia apărarea Elenei Marin de la Survivor România. Ce spune despre Zanni: “La ce nivel a ajuns…”

Cătălin Moroșanu a comentat momentul când Elenei Marin de la Survivor România i s-a făcut rău în ultimul Consiliu de Eliminare. Fostul concurent de la Kanal D nu a avut deloc cuvinte frumoase la adresa lui Zanni, care nu o crede pe dansatoare.
15.06.2021 | 17:04
Catalin Morosanu ii ia apararea Elenei Marin de la Survivor Romania Ce spune despre Zanni La ce nivel a ajuns
ADVERTISEMENT

Fostul participant de la „Chefi la cuțite” este convins că fosta asistentă a lui Mihai Morar s-a prefăcut în Consiliu. Mai mult decât atât, protejatul lui Alex Velea susține că Faimoasa și-ar fi provocat singură sângerarea de la nivelul nasului.

Părerile sunt împărțite în legătură cu acest eveniment, Cătălin Moroșanu dezvăluind destul de recent care este părerea sa. Luptătorul K1 este de partea dansatoarei, precizând că nu-i vine să creadă la cel nivel au ajuns foștii săi colegi de echipă.

ADVERTISEMENT

Sportivul a făcut referire la Zanni, care este în conflict cu Elena Marin de foarte mult timp. Fostul Faimos de la Survivor România susține că vedeta nu avea cum să mintă că nu se simte tocmai bine în apele sale sau să-și provoace singură sânge.

Cătălin Moroșanu, de partea Elenei Marin de la Survivor România

Cătălin Moroșanu crede că Survivor România scoate ce este mai rău din oameni, mai ales că participanții nu mai au mult până în marea finală. De aici și conflictele și discuțiile aprinse dintre cei care au rămas în competiția din Republica Dominicană. 

ADVERTISEMENT

„Știu faza asta. Îți dai seama la ce nivel au ajuns? Să creadă că s-a scobit în nas, să îi curgă sânge și să se prefacă.

Vezi ce face concursul ăsta din tine? Cum să se prefacă cineva că îi curge sânge din nas?!”, a spus luptătorul K1 pecanalul de Youtube al lui Jador.

ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc, dezamăgită de Elena Marin de la Survivor România

Pe de cealaltă parte, Simona Hapciuc este convinsă că Elena Marin a jucat teatru. Frumoasa actriță și-a schimbat complet părerea despre dansatoare, pe care a susținut-o până acum și i-a luat apărarea în fața multor persoane.

Actrița nu mai are nicio urmă de empatie pentru persoana Faimoasei de la Survivor România. Fosta concurentă de la Kanal D crede că Elena Marin este cea mai falsă concurentă din jungla dominicană.

ADVERTISEMENT

În plus, Simona Hapciuc a ținut să-i ceară scuze de la toți cu care s-a certat în competiția sportivă moderată de Daniel Pavel.

„M-am uitat de vreo opt ori la clipul cu Elena, încercând să văd pe toate părțile acel sânge care se plângea că-i curge din nas și dacă mai aveam vreo urmă de empatie față de persoana ei, mi-a dispărut în seara aceasta.

Faptul că am susținut și încurajat o persoană atât de falsă, când totul la mine este despre corectitudine și sinceritate.

E cea mai mare palmă pe care o puteam primi de la Dumnezeu, ca să îmi arate cât de mult greșesc câteodată”, este mesajul lăsat de fosta participantă de la Kanal D, pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT