Sport

Cătălin Moroșanu, încă un gest impresionant pentru bărbatul surprins pe cal în Iași: „La prima oră, Sergiu va merge la bancă!”

30.03.2020 | 17:59
Catalin Morosanu inca un gest impresionant pentru barbatul surprins pe cal in Iasi La prima ora Sergiu va merge la banca
ADVERTISEMENT

Cătălin moroșanu continuă să-l ajute pe Sergiu, bărbatul surprins pe cal în mijlocul orașului Iași, iar după ce a promis că îl va ajuta să-și termine casa, „moartea din Carpați” a declarat că îi va deschide un cont la bancă.

Cătălin Moroșanu, încă un gest impresionant pentru bărbatul surprins pe cal în Iași

Cătălin Moroșanu este hotărât să-l ajute cât de mult poate pe Sergiu, bărbatul fotografiat pe cal în centrul Iașiului și a mărturisit că îi va deschide acestuia un cont la bancă.

ADVERTISEMENT

„Salutare, prieteni! Sunt impresionat de numărul mare de mesaje de susținere și a celor care doresc să îi ofere o mână de ajutor lui Sergiu. Așa cum am promis, vă țin la curent cu evoluția situației lui Sergiu și a familiei lui.

Astăzi, i-am vizitat din nou pe Sergiu și pe familia lui și am discutat despre ce vom face în viitor. Mâine, la prima oră, Sergiu va merge la bancă și va avea un cont pe numele lui. Așa cum este normal. Acela va fi singurul cont al lui Sergiu”.

ADVERTISEMENT

„El și familia lui trebuie să beneficieze de toată suma”

Cătălin Moroșanu a explicat că Sergiu are nevoie de un cont bancar, pentru a nu fi ținta hoților: „El și familia lui sunt singurii care trebuie să beneficieze de toată suma depusă în acel cont, nu persoane intermediare.

În cel mai scurt timp, cu ajutorul lui Dumnezeu, sper să îi găsim casa în care să se mute cu toții. Trebuie să înțelegeți că Sergiu trăiește într-o comunitate foarte săracă, iar presiunea asupra lui este enormă”

ADVERTISEMENT

„Dacă vă doriți să oferiți ajutoare (haine, mâncare, etc), o puteți face pentru toți membrii acelei comunități, aflați într-o situație similară cu cea a lui Sergiu.

La cât de multe mesaje am primit pentru ajutoare, nici nu ar putea să se folosească de toate hainele sau jucăriile. În plus, în aceste câteva zile, orice ban cash ar însemna o problemă pentru Sergiu, putând fi o țintă pentru diverși indivizi”, a continuat Cătălin Moroșanu.

ADVERTISEMENT

„Fiindcă membrii comunității nu au niște locuințe ale lor și totodată o adresă exactă, vom încerca să identificăm un punct de colectare a tuturor pachetelor, iar de acolo să fie distribuite echitabil, în funcție de nevoi, tuturor locuitorilor acelei zone pentru a nu crea disensiuni

Vă mulțumesc mult și revin mâine cu datele de cont ale lui Sergiu”, a mai scris Cătălin Moroșanu pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT