Life

Cătălin Moroșanu, înfrângere usturătoare în fața unui Războinic de la Survivor România. A pierdut o sumă considerabilă

13.03.2021 | 09:54
Catalin Morosanu infrangere usturatoare in fata unui Razboinic de la Survivor Romania A pierdut o suma considerabila
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu a suferit o înfrângere usturătoare în fața unui Războinic de la Survivor România. Luptătorul K1 a pierdut o sumă considerabilă în favoarea unui tânăr cu care a mai fost coleg într-o altă emisiune TV. 

Sportivul și Marius Crăciun au fost concurenți la „Ferma. Un nou început” din anul 2019 și au luptat pentru marele premiu până în marea finală. Deși Faimosul este văzut ca favorit al premiului de 50.000 de euro, rezultatul a fost cu totul altul în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Vedeta a câștigat prima probă de la Ferma, însă le-a pierdut pe celelalte două. Așa se face că Războinicul a intrat în posesia premiului de la Pro TV, decizia stârnind un adevărat val de indignare în rândul fanilor, care îl vedeau câștigător pe Cătălin Moroșanu.

Cătălin Moroșanu, lăsat fără bani de un Războinic. A pierdut 50.000 de euro

„Marius a luat banii, Moroșanu a câștigat, adevăratul câștigător din toate punctele de vedere, după emisiunea asta, Moro cred că are sufletul bun pe care mulți români îl au dar care și-au pierdut încrederea în ei și nu mai au curaj să si-l arate, bravo moldovene”.

ADVERTISEMENT

„Felicitări Moro, pentru noi tu ești adevăratul câștigător și cu asta am spus tot”, sunt doar două dintre comentariile lăsate de internauți după finala competiției Ferma de la Pro TV.

Cătălin Moroșanu s-a resemnat cu gândul că a pierdut suma de 50.000 de euro și chiar i-a transmis un mesaj colegului său. În plus, concurentul de la Survivor România a mărturisit că este mândru de parcursul lui Marius Crăciun.

ADVERTISEMENT

Războinicul de la Kanal D nu este deloc străin de competițiile sportive. Tânărul de 25 de ani a dezvăluit că nu îi este frică de muncă, dovadă că luptă până în pânzele albe pentru ceea ce-și dorește. Marius Crăciun a folosit banii pentru familie, achiziționând un apartament.

„Munca nu mă sperie. Am avut multe job-uri astfel încât să îmi pot câștiga pâinea și să îmi ajut familia. Vreau să folosesc banii câștigași pentru a le asigura celor dragi o viață decentă. Adevărul este că de cele mai multe ori aș fi făcut ceva pentru mine, dar am făcut mai mult pentru familie.

ADVERTISEMENT

Încă de când am început să câștig bani, toate veniturile mele mergeau către ei. Au fost momente când aveam doar o singură pereche de încălțăminte și o purtam și eu, și fratele meu”, a povestit Marius Crăciun, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT