Sport

Cătălin Moroșanu l-a făcut KO pe Ivo Cuk la Craiova! “Am stat în perfuzii din cauza epuizării!” Video

15.12.2018 | 07:45
Catalin Morosanu la facut KO pe Ivo Cuk la Craiova Am stat in perfuzii din cauza epuizarii Video

Cătălin Moroșanu l-a învins pe coratul Ivo Cuk la gala Dynamite organizată în Craiova, iar sportivul român a reușit să își bată recordul pentru cel mai rapid KO din carieră. “Moartea din Carpaţi” a bifat al treilea oraş din turneul său de retragere, iar duelul cu Ivo Cuk a avut loc în Sala Polivalentă din Craiova, în main-event-ul galei Dynamite Fighting Show 3.

Cătălin Moroşanu a fost cap de afiş la gala Dynamite Fighting Show 3 din Craiova şi a dat piept cu Iov Cuk. Croatul campion la MMA nu a avut nicio şansă în faţa sportivului român. Deşi are 38 de ani, 1.80m şi 105 kilograme, centrua neagră în judo şi se află în TOP 10 luptători de MMA din Europa la categoria Grea, Ivo Cuk a fost făcut KO de către Cătălin Moroşanu. VIDEO AICI!

Cătălin Moroşanu l-a făcut KO pe Ivo Cuk la Craiova, dar înainte a stat în perfuzii

Imediat după ce s-a terminat meciul cu Ivo Cuk, Cătălin Moroşanu a postat un mesja pe o reţea de socializare, în care a ţinut să le mulţumească fanilor care l-au susţinut la gala care a avut loc în Craiova şi le-a transmis acestora că a stat în perfuzii în ultima perioadă. Mulțumesc, Craiova! Mulțumesc, Oltenia! A fost ultimul meu aici. A fost o noapte magnifică după o săptămână ireală. În ultimele zile, puțină lume a știut că am stat în perfuzii din cauza epuizăriiAsta e viața de sportiv. În spatele cortinei se ascund drame și sacrificii enorme. Tocmai de aceea am forțat totul în primele secunde și sunt enorm de bucuros că am reușit să câștig rapid. Îi felicit pe toți cei implicați în organizare, le mulțumesc tuturor partenerilor și în special celor aproape 5.000 de spectatori prezenți. E o onoare pentru mine. Jos pălăria și Sus România!”, a scris Cătălin Moroșanu.

Mesajul postat de Cătălin Moroşanu la finalul galei de la Craiova
Mesajul postat de Cătălin Moroşanu la finalul galei de la Craiova

În gala Dynamite au mai luptat Andrei Stoica, Mihai Nistor, Amansio Paraschiv, Bogdan Năstase, Alex Filip şi Alexandru Radnev.