Sport

Cătălin Moroşanu l-a refuzat pe Gigi Becali! „Moartea din Carpaţi” a spus „nu” la o grămadă de bani

06.06.2020 | 11:34
Catalin Morosanu la refuzat pe Gigi Becali Moartea din Carpati a spus nu la o gramada de bani
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroşanu este unul dintre cei mai buni luptători de kick-boxing din România, alături de Daniel Ghiţă, cel revenit în activitate în 2018.

Cătălin Moroşanu l-a refuzat pe Gigi Becali

Sportivul din Moldova are în palmares 60 de meciuri, dintre care 48 câştigate şi 12 pierdute. Moroşanu a devenit şi mai popular după ce a acceptat să participe la diverse showuri sau reality-showuri ale posturilor de televiziune din România.

ADVERTISEMENT

Cătălin Moroşanu a dezvăluit pentru Atenasport faptul că l-a refuzat cu ani în urmă pe Gigi Becali. Acesta i-a promis că îl va îmbogăţi dacă va accepta să fie bodyguardul său. Îi oferea mai mulţi bani decât putea câştiga în ring.

Antrenorul său l-a îndemnat să spună „nu”

Şi la început a existat o uşoară tentaţie de a a spune da, dar cel care l-a trezit la timp a fost antrenorul său, Mihai Constantin, care l-a sfătuit să nu facă acest pas.

ADVERTISEMENT

“Am fost atenţionat de antrenorul meu: <<te duci acolo la Gigi Becali, o să dai de şmecherie, o să ai maşină, o să ai casă, lumea o să zică mamă, cine-i ăla?

A ales să se bată pentru glorie

Capitala o să-ţi fure minţile! Rămâi în Moldova şi dă-i cu pumnul >>. Mi se ridicau figurile la cap mai repede decât prevedea legea.

ADVERTISEMENT

Am preferat să caut gloria, să-mi urmez visul, să merg pe cărarea aia îngustă, nu pe autostrada”.

Conflict cu Daniel Ghiţă

Daniel Ghiţă i-a lansat în mai multe rânduri provocarea lui Moroşanu pentru a avea o luptă directă, care să stabilească pe cel mai bun sportiv la kick-boxing în România, însă nu a primit niciodată un accept ferm din partea celui supranumit Moartea din Carpaţi.

ADVERTISEMENT

Între ei doi s-a creat chiar un conflict, alimentat de declaraţii acide, războinice, de o parte şi de alta, dar până acum niciodată nu s-a trecut la fapte, pentru a se vedea care este cel mai bun.

Cât ar încasa cei doi sportivi

“Valoarea reală a acestui meci la nivelul ăsta de popularitate merită ambii sportivi o bursă de minimum 50.000 de dolari pentru fiecare”, a spus promotorul Eduard Irimia în decembrie 2018. Însă meciul pare a fi departe de a avea loc.

ADVERTISEMENT