Life

Cătălin Moroșanu nu-l iartă pe Culiță Sterp. Scene fără precedent la Survivor România 2021

17.02.2021 | 10:49
Catalin Morosanu nul iarta pe Culita Sterp Scene fara precedent la Survivor Romania 2021
ADVERTISEMENT

Scene fără precedent la „Suvivor România” 2021, în urma declarațiilor pe care le-a făcut Cătălin Moroșanu. Luptătorul l-a criticat dur pe Culiță Sterp, care este implicat într-un mare conflict cu prietenul său, Jador. 

De asemenea, nici echipa Războinicilor nu va scăpa de controverse în ediția de joi, 18 februarie 2021. Musty și Alin au discuții aprinse și de data aceasta.

ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu a făcut declarații șocante despre Culiță Sterp, dar și despre alți concurenți din echipa Faimoșilor, printre care Sebi și Zanni. Telespectatorii vor avea parte de un nou episod plin de tensiuni între echipe, dar și în interiorul acestora.

Cătălin Moroșanu nu-l iartă pe Culiță Sterp. Scene fără precedent la Survivor România 2021

Cătălin Moroșanu face dezvăluiri fără precedent despre Culiță Sterp, care este implicat într-un scandal imens cu Jador, prietenul său de mulți ani. Din păcate, relația de prietenie a celor doi a suferit mult din cauza conflictelor de la „Survivor România” 2021, iar în scandal s-au implicat chiar și părinții cântăreților.

ADVERTISEMENT

În ediția de joi seară, 18 februarie 2021, Cătălin Moroșanu îl critică dur pe colegul său, Culiță Sterp, pe care îl numește „trădător”. „Culiță, fiind băgat la înaintare ca fiind liderul, va fi la fel de trădător, așa cum l-a trădat pe Jador în momentul de față”, sunt cuvintele spuse de către renumitul luptător în cadrul emisiunii de la Kanal D.

În plus, concurentul a făcut declarații și despre Zanni și Sebi, alți colegi din echipa Faimoșilor, pe care îi acuză că vor să elimine concurenții din emisiune în funcție de cum sunt certurile dintre ei.

ADVERTISEMENT

„Acolo, în acea alianță, sunt două creiere cenușii, negre- Zanni și cu Sebi. Astăzi pe cine scoatem afară?! Hai să îl scoatem pe ăla, că astăzi ne-am certat cu el”, a mai spus Moroșanu.

Tensiuni în echipa Războinicilor la Survivor România

Nu doar Faimoșii au parte de certuri între membrii echipei. Războinicii au avut parte de numeroase conflicte în ultimul timp, cel mai recent fiind cel între Musty și Alin.

ADVERTISEMENT

„Musty: Am găsit soluția! Găsește soluția cu capul pe care îl ai! 

Alin: Am avut bunul simț.. ”, sunt doar câteva dintre vorbele grele dintre cei doi concurenți.

În ediția de joi seară va avea loc jocul pentru recompensă, care a fost aleasă de public. Concurenții sunt nevoiți să dea tot ce au mai bun pentru a câștiga premiul pentru întreaga echipă.

După o ceartă aprinsă între Sebi și Starlin, prezentatorul Daniel Pavel invocă un consiliu de urgență. „Circumstanțe speciale au determinat existența acestui consiliu de urgență!”, a transmis acesta.

Toate aceste momente și multe altele vor putea fi urmărite în următorul episod „Survivor România” 2021, difuzat joi seară de la ora 20:00 pe Kanal D.

ADVERTISEMENT