Life

Cătălin Moroșanu nu-l iartă pe Zanni. Scandal fără precedent la Survivor România

20.02.2021 | 09:46
Catalin Morosanu nul iarta pe Zanni Scandal fara precedent la Survivor Romania
Cătălin Moroșanu nu-l iartă pe Zanni. Scandal fără precedent la Survivor România. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu nu-l iartă pe Zanni pentru comportamentul de care dă dovadă în privința colegelor sale de la Survivor România. Lupătorul K1 a nu a mai suportat și a lansat un atac dur la adresa protejatului lui Alex Velea. 

Sportivul nu are nimic de reproșat legat de punctele pe care fostul concurent de la „Chefi la cuțite” le-a adus Faimoșilor, dar nu același lucru se poate spune despre atitudinea pe care o are în special față de colegele sale de echipă.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Ferma a răbufnit la adresa lui Zanni, la scurt timp după ce acesta din urmă a numit-o pe dansatoarea Elena Marin ”babă cotoroanță”. Cătălin Moroșanu nu are deloc cuvinte frumoase la adresa colegului său, despre care spune că nu știe nimic.

Cătălin Moroșanu a răbufnit. Ce spune despre Zanni de la Survivor România

„Termină mai repede că te-am lăsat prea mult să vorbești prost! A fost o seară în care m-ai făcut căminist. Dacă îți permiți să mă tragi pe mine de urechi vreodată! Babă cloanță, cotoranță, că-ți mai zic o dată.

ADVERTISEMENT

Dacă tu îmi spui mie că ți-am furat mâncarea, îți mai spun o dată, aruncă-te în foc! Sari în foc în… Dacă tu îți permiți să îmi spui mie că ți-am furat mâncarea și o fura Alexandra Stan, că a recunoscut când a plecat că ți-a furat-o…”, i-a spus Zanni colegei sale, Elena Marin.

Mai mult decât atât, Cătălin Moroșanu de la Survivor România a lăsat de înțeles că persoana pe care o va propune pentru eliminare este cineva care strică starea de spirit a grupului din Republica Dominicană, referindu-se desigur la Zanni.

ADVERTISEMENT

„Astăzi au căzut măștile, am văzut cu adevărat cine este acest Zannidache. Nu am ce să îi reproșez pe parte sportivă, este un om care a adus foarte multe puncte, dar pe parte umană și a ceea ce este el, este o persoană de cea mai joasă speță. 

Nu poți să jignești o femeie, să o faci cotoroanță, să o faci în toate felurile în condițiile în care a realizat ceva în viața ei. Vine el, un copilaș de 24 de ani, care nu a făcut nimic în viața lui în afară de faptul că și-a făcut tatuaje și e cool chipurile.

ADVERTISEMENT

Eu am experiență de viață și vă spun, astfel de oameni nu o să reușească în viață. Zanni e un caracter de doi lei. (…) O să votez pe cineva care strică tot vibe-ul grupului și tot ceea ce am construit noi până acum”, a spus Faimosul.

Zanni și Elena Marin sunt la cuțite de câteva zile bune, după ce tânărul de 24 de ani a acuzat-o pe dansatoare că nu este fidelă logodnicului ei, care o așteaptă acasă. Războiul dintre cei doi este departe de a fi încheiat, cântărețul susținând că Faimoasa este falsă.

Fostul concurent de la „Chefi la cuțite” nu lasă deloc garda jos și nu ratează nicio ocazie de a o vorbi de rău pe colega sa de la Survivor România. Zanni o umilește adesea pe Elena Marin despre care crede că ar face orice pentru a se afirma în fața telespectatorilor.

ADVERTISEMENT