Life

Cătălin Moroșanu nu-l iartă pe Zanni. Scandal fără precedent la Survivor România

20.02.2021 | 09:46
Catalin Morosanu nul iarta pe Zanni Scandal fara precedent la Survivor Romania
Cătălin Moroșanu nu-l iartă pe Zanni. Scandal fără precedent la Survivor România. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu nu-l iartă pe Zanni pentru comportamentul de care dă dovadă în privința colegelor sale de la Survivor România. Lupătorul K1 a nu a mai suportat și a lansat un atac dur la adresa protejatului lui Alex Velea. 

Sportivul nu are nimic de reproșat legat de punctele pe care fostul concurent de la „Chefi la cuțite” le-a adus Faimoșilor, dar nu același lucru se poate spune despre atitudinea pe care o are în special față de colegele sale de echipă.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Ferma a răbufnit la adresa lui Zanni, la scurt timp după ce acesta din urmă a numit-o pe dansatoarea Elena Marin ”babă cotoroanță”. Cătălin Moroșanu nu are deloc cuvinte frumoase la adresa colegului său, despre care spune că nu știe nimic.

Cătălin Moroșanu a răbufnit. Ce spune despre Zanni de la Survivor România

„Termină mai repede că te-am lăsat prea mult să vorbești prost! A fost o seară în care m-ai făcut căminist. Dacă îți permiți să mă tragi pe mine de urechi vreodată! Babă cloanță, cotoranță, că-ți mai zic o dată.

ADVERTISEMENT

Dacă tu îmi spui mie că ți-am furat mâncarea, îți mai spun o dată, aruncă-te în foc! Sari în foc în… Dacă tu îți permiți să îmi spui mie că ți-am furat mâncarea și o fura Alexandra Stan, că a recunoscut când a plecat că ți-a furat-o…”, i-a spus Zanni colegei sale, Elena Marin.

Mai mult decât atât, Cătălin Moroșanu de la Survivor România a lăsat de înțeles că persoana pe care o va propune pentru eliminare este cineva care strică starea de spirit a grupului din Republica Dominicană, referindu-se desigur la Zanni.

ADVERTISEMENT

„Astăzi au căzut măștile, am văzut cu adevărat cine este acest Zannidache. Nu am ce să îi reproșez pe parte sportivă, este un om care a adus foarte multe puncte, dar pe parte umană și a ceea ce este el, este o persoană de cea mai joasă speță. 

Nu poți să jignești o femeie, să o faci cotoroanță, să o faci în toate felurile în condițiile în care a realizat ceva în viața ei. Vine el, un copilaș de 24 de ani, care nu a făcut nimic în viața lui în afară de faptul că și-a făcut tatuaje și e cool chipurile.

ADVERTISEMENT

Eu am experiență de viață și vă spun, astfel de oameni nu o să reușească în viață. Zanni e un caracter de doi lei. (…) O să votez pe cineva care strică tot vibe-ul grupului și tot ceea ce am construit noi până acum”, a spus Faimosul.

Zanni și Elena Marin sunt la cuțite de câteva zile bune, după ce tânărul de 24 de ani a acuzat-o pe dansatoare că nu este fidelă logodnicului ei, care o așteaptă acasă. Războiul dintre cei doi este departe de a fi încheiat, cântărețul susținând că Faimoasa este falsă.

Fostul concurent de la „Chefi la cuțite” nu lasă deloc garda jos și nu ratează nicio ocazie de a o vorbi de rău pe colega sa de la Survivor România. Zanni o umilește adesea pe Elena Marin despre care crede că ar face orice pentru a se afirma în fața telespectatorilor.

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Wizz Air pregăteşte zboruri către o destinaţie populară din Asia. Biletele de avion...
Wizz Air pregăteşte zboruri către o destinaţie populară din Asia. Biletele de avion ar putea costa sub 100 de euro
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase...
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase multimilionarul celebru care l-a jignit incalificabil!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
Data la care vine adeverința de recalculare a pensiei! Milioane de seniori vor...
Data la care vine adeverința de recalculare a pensiei! Milioane de seniori vor beneficia de majorări, dar nu toți
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după...
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după golul de la Euro.
Nicolae Guță, tarif demn de ”rege al manelelor”. Cât cere solistul pentru un...
Nicolae Guță, tarif demn de ”rege al manelelor”. Cât cere solistul pentru un eveniment privat
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Orașul din România distrus complet de Ceaușescu. Zeci de mii de locuințe au...
Orașul din România distrus complet de Ceaușescu. Zeci de mii de locuințe au fost demolate