Sport

Cătălin Moroșanu refuză lupta cu Daniel Ghiță: ”I-aș ridica valoarea”

19.12.2019 | 20:26
Catalin Morosanu refuza lupta cu Daniel Ghita Ias ridica valoarea
ADVERTISEMENT

Luptătorul Cătălin Moroșanu refuză o întâlnire cu Daniel Ghiță, deoarece consideră că o astfel de confruntare nu ar face decât să-i ridice valoarea rivalului său.

Cătălin Moroșanu refuză lupta cu Daniel Ghiță: ”Nu cred că mă voi confrunta vreodată cu el”

”Au mai fost discuții pe seama luptei cu Daniel Ghiță… Peste tot unde mă duc, lumea mă întreabă când mă bat cu Daniel Ghiță. Nu cred că o să mă lupt vreodată cu el”, a declarat ”Moartea din Carpați” la Pro TV.

ADVERTISEMENT

”La felul cum se comportă, cum se vorbește, cum dă în toți sportivii… nu pot, nu pot! N-a fost fair-play față de noi. Dacă aș face un meci cu el, i-aș ridica valoarea. Fără lipsă de modestie, dar cred că i-aș ridica valoarea”, a explicat Cătălin Moroșanu de ce refuză să se lupte cu Daniel Ghiță.

”În 2020 mă voi lupta, dar adversarul nu va fi român”

”Așteptați-vă la o luptă în 2020. Nu vă spun unde, dar să vă așteptați. Cu cine… nu va fi român, vă spun sigur, să nu creadă lumea că mă lupt cu un român. Dar va fi o luptă interesantă, în ianuarie, februarie o să știm cu cine mă lupt”, a mai spus Moroșanu.

ADVERTISEMENT

Cei doi luptători se contrează de câteva luni bune pe reţelele de socializare sau prin intermediul interviurilor, însă nu s-a ajuns la un numitor comun pentru un meci mult așteptat de iubitorii artelor marțiale.

Ghiță îl tot provoacă pe Moroșanu

După ce  a fost învins la Campionatul Mondial de Wushu din China, Daniel Ghiță i-a trimis noi săgeţi marelui său rival. Anterior, Moroşanu a ironizat luptele lui Ghiţă după revenire spunând că adversarii săi nu erau în cea mai bună formă fizică.

ADVERTISEMENT

Daniel Ghiţă a revenit în ring anul trecut în luna octombrie când l-a învins după un meci cu Dzevad Poturak, pe care l-a făcut KO după 1 minut şi 35 de secunde. Apoi, Ghiţă l-a provocat pe Moroşanu şi de atunci este un adevărat război al declaraţiilor între cei doi.

Eduard Irimia nu crede că lupta va avea loc vreodată

Scandalul dintre luptătorii Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu a ajuns și în presa internațională, după ce fostul finalist în gala K1 a vorbit în termeni acuzatori la adresa rivalului său.

ADVERTISEMENT

La începutul anului, promotorul român Eduard Irimia, a explicat pentru FANATIK în ce condiții s-ar implica în organizarea unei lupte între Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu. El însă a lăsat să se înțeleagă că un duel este puțin probabil din cauza pretențiilor financiare ale celor doi.

ADVERTISEMENT