Sport

Cătălin Moroşanu s-a dus la Muntele Athos, după ce a ieşit din spital: “Dumnezeu mi-a luminat calea!” Foto

12.06.2019 | 15:01
Catalin Morosanu sa dus la Muntele Athos dupa ce a iesit din spital Dumnezeu mia luminat calea Foto

Cătălin Moroşanu s-a dus la Muntele Athos, la doar câteva zile după ce a ieşit din spital. Sportivul de 34 de ani a avut de suferit după confruntarea cu Daniel Sam, într-o luptă care a avut loc în gala Dynamite Fighting Show. Luptătorul de K1 a învins, însă loviturile primite l-au trimis la spital, fiind suspect de fracturi costale.

Cătălin Moroşanu s-a dus la Muntele Athos, după ce a ieşit din spital. A postat mai multe imagini pe Facebook

La scurt timp după ce a ieşit din spital, Cătălin Moroşanu s-a dus la Muntele Athos, unde s-a recules pe durata mai multor zile. Luptătorul a postat mai multe imagini, dar şi mesaje în care este recunoscător şi şi-a adus aminte că a mai fost în acele locuri sfinte şi în urmă cu patru ani, în 2015.

“Am venit să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dăruit, pentru că mi-a luminat calea de fiecare dată, ajutându-mă să merg înainte. Am petrecut câteva zile binecuvântate la mănăstirile de pe Muntele Athos, cu program de rugăciune și întărire duhovnicească. O hrană spirituală pe care nu o pot descrie în cuvinte. Doamne ajută”, a fost unul dintre mesajele postate de Cătălin Moroşanu. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Cătălin Moroşanu s-a dus la Muntele Athos, după ce a ieşit din spital (sursă foto: Facebook Cătălin Moroşanu)
Cătălin Moroşanu s-a dus la Muntele Athos, după ce a ieşit din spital (sursă foto: Facebook Cătălin Moroşanu)

Continuă războiul de la distanţă dintre Cătălin Moroşanu şi Daniel Ghiţă

Lupta dintre Cătălin Moroşanu şi Daniel Ghiţă este cel mai aşteptat eveniment în lumea iubitorilor sporturilor de contact, însă bătălia dintre cei doi s-a rezumat doar la schimburi de vorbe. După victoria obţinută în faţa lui Daniel Sam, sportivul de 34 de ani a fost din nou ironizat de marele său rival.

“Am primit mii de mesaje, de la fanii nemulţumiţi de ceea au văzut seara trecută la show-ul Petardă! Cei care acum şase luni mă jigneau şi denigrau, îşi cereau scuze acum, şi îmi dau dreptate! Nu pot sa răspund la toate mesajele în particular, de aceea, vă dau acest mesaj. Sportul trebuie sa rămână sport, show-ul pe bani, să rămână show! Sala mică dar goală, romanii încep sa aprecieze kick boxul şi fac diferenţa între show şi lupte cu adversari egali! Am spus că planul de a distruge toate promoţiile pentru show nu o sa funcţioneze, cât timp trăiesc. Comentaţi voi luptele şi postaţi aici părerile voastre? Lui Moro i-au trebuit 8 luni de zile să se pregătească pentru a lupta cu bătrânul Ghiţă, iar aici pentru două luni, după ce nu s-a antrenat şi nu s-a alimentat cum trebuie la Ferma. Ce show ieftin”, a comentat Daniel Ghiţă.