Life

Cătălin Moroșanu s-a mutat singur în București. Ce se întâmplă între el și soția sa, Georgiana

Cătălin Moroșanu a decis să se mute la București, în timp ce soția sa a rămas la Iași. Sportivul a explicat ce se întâmplă între el și Georgiana.
04.09.2021 | 13:34
Catalin Morosanu sa mutat singur in Bucuresti Ce se intampla intre el si sotia sa Georgiana
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu a decis să-și deschidă o academie, așa că a fost nevoit să se mute singur la București.

Soția și fiica sa au rămas deocamdată la Iași. Sportivul spune că face tot ce poate pentru a-și petrece cât mai mult timp împreună cu familia.

ADVERTISEMENT

De câte ori are timp merge la Iași, iar Georgiana îl vizitează și ea destul de des.

Cătălin Moroșanu s-a mutat singur în București

Cătălin Moroșanu vrea să pună pe picioare o academie, așa că a fost nevoit să facă unele sacrificii. S-a mutat singur la București pentru că trebuie să supravegheze lucrurile foarte atent. Fiica și soția sa au rămas la Iași, dar sportivul spune că face tot ce poate pentru a-și petrece cât mai mult timp cu ele. Fostul concurent de la Survivor spune că soția sa este obișnuită ca el să petreacă mult timp departe de casă.

“Eu cred că discuțiile că-mi las familia, până la urmă…sunt lucruri normale. Eu merg în fiecare weekend acasă, mai stau și câte o săptămână acasă.

ADVERTISEMENT

În 14 ani, mereu am fost tot plecat, eu sunt la București de atâția ani de zile, fac naveta Iași-București. Niciodată n-o să mi las familia. 

Este mândră de mine și eu de ea, atâta timp cât reușim să ne susținem în proiectele noastre, cred că ăsta este secretul succesului.

ADVERTISEMENT

Familia este pe primul loc, nu o s-o las pentru alte lucruri”, a declarat luptătorul la emisiunea Teo Show, la Kanal D.

De câți ani sunt împreună Moroșanu și soția lui

Cei doi formează un cuplu de peste 18 ani. Mereu au fost unul lângă altul și s-au susținut. În urmă cu câteva zile, luptătorul a postat o imagine de colecție cu soția sa.

ADVERTISEMENT

“Familia Moroșanu de peste 18 ani”, a scris acesta în dreptul fotografiei.

Fanii i-au lăsat peste 1000 de comentarii și i-au felicitat. Cătălin și-a cunoscut soția în tren, pe vremea când el avea 17 ani.

“Prima fată pe care am adus-o acasă și am prezentat-o mamei este soția mea. Ne-am cunoscut în tren, pe vremea când făceam naveta.

Ea avea 16 ani, eu 17, era acel sentiment pur adolescentin. Am văzut-o, mi-a plăcut foarte mult de ea, și așa am început să avem o relație”, povestea Moroșanu.

ADVERTISEMENT