Life

Cătălin Moroșanu, scandal cu Sebastian la Survivor România: „A stricat tot ce înseamnă respect”

25.03.2021 | 21:23
Catalin Morosanu scandal cu Sebastian la Survivor Romania A stricat tot ce inseamna respect
ADVERTISEMENT

Un nou scandal la „Survivor România”, după că Cătălin Moroșanu l-a acuzat pe Sebastian că el este cauza destrămării echipei Faimoșilor. Eliminarea Andreei Antonescu a declanșat noi conflicte în tabăra roșie. 

Sebastian Chitoșccă este de părere că luptătorul KO stă departe de echipă pentru că îi este teamă că ar putea fi nominalizat. Pe de altă parte, Moroșanu susține că nu mai vrea să aibă legătură cu fostul fotbalist, care a creat tensiuni în echipă de când a venit în jungla Dominicană.

ADVERTISEMENT

Săptămâna trecută, Zanni l-a nominalizat pe Cătălin Moroșanu pentru eliminare, însă acesta se aștepta la un astfel de scenariu.

Cătălin Moroșanu, scandal cu Sebastian la Survivor România

Orice ar fi, echipa Faimoșilor are mereu parte de câte un scandal, iar Cătălin Moroșanu și Sebastian Chitoșcă sunt protagoniștii unui nou conflict. Fostul jucător de fotbal crede că luptătorul KO s-a îndepărtat de echipă pentru că s-ar teme de nominalizări.

ADVERTISEMENT

„Ceea ce văd la Moroșanu și Elena…la Elena nu mă surprinde e femeie, o înțeleg, dar la Moroșanu nu mă surprinde această marginalizare a lui. Nu știu de unde vine pentru că mereu a fost un antrenor pentru noi și l-am acceptat în echipă.

El simte că e următorul care va fi votat, deși noi suntem corecți și dacă unul are perioade slabe, va fi votat și de-asta joacă acest rol. Nu înțeleg de ce, el este cel mai bărbat dintre noi și nu îi stă bine”, a declarat Sebastian.

ADVERTISEMENT

Între timp, Moroșanu susține că Sebi este cel care a împărțit echipa în două încă de când a venit în Republica Dominicană și vrea să stea cât mai departe de el. În plus, luptătorul îl consideră indisciplinat pe fostul jucător de fotbal și este de părere că nu știe ce înseamnă respectul.

„La început a fost greu, am reușit sa-i unesc și să meargă echipa, și după ce a început echipa să meargă a venit Sebi care a stricat tot ce înseamnă respect față de celălalt și față de autoritate. Nu știu ce fotbalist a fost el, că nu mi se pare că e disciplinat. 

ADVERTISEMENT

Oameni sunt răi până la capăt și nu o să schimbe deloc, aici la Survivor  toți sunt reali, că aici suntem dezbrăcați de măștile noastre. Suntem în fiecare zi unul la lângă altul și vedem cine suntem. Îmi spun să fiu puternic și să îi ignor, că le dau mai multă valoare. Este o vorbă din popor, nu mor caii când vor câinii, așa că aveți grijă”, a spus Moroșanu la „Survivor România”. 

ADVERTISEMENT