Sport

Cătălin Moroşanu şi-a anunţat retragerea. Discursul emoţionant: “Îmi iau rămas bun!”

20.10.2018 | 21:17
Catalin Morosanu sia anuntat retragerea Discursul emotionant Imi iau ramas bun

Cătălin Moroşanu l-a învins prin TKO pe turcul Ozer, după ce i-a dat câteva low kick-uri, iar luptătorul român şi-a anunţat retragerea. La finalul meciului care a avut loc la Piatra Neamţ, Cătălin Moroşanu a dezvăluit că va mai face o gală în Craiova şi se va retrage în Ardeal.

Cătălin Moroşanu susţine că a decis să renunţe la ringul de luptă pentru a-i ajuta pe tinerii care îşi doresc să îl urmeze. Acesta vrea să devină promotor după ce va pune capăt carierei pe care a început-o în urmă cu 12 ani şi a avut un mesaj pentru tinerii care doresc să se apuce de acest sport.

Cătălin Moroşanu a decis ce va face după ce se va retrage

Vouă vi se pare uşor de la televizor, dar să ştiţi că turcul mi-a făcut câteva surprize. Nu mă aşteptam. Mă bucur foarte mult, a fost sala plină. Băi, nu a mai fost sala plină din Local Kombat, din urmă cu 10 ani. Nu-mi vine să cred câtă lume a venit să mă susţină. Le mulţumesc din toată inima. A fost ultimul meu meci în Moldova. Fără fanii mei eu nu aş exista. Am schimbat tactica, i-am dat la gioale, stătea foarte bine închis. Şi am zis: ‘Bă, ce stă ăsta aşa închis?’. Eu foarte rar dau knock out din low kick, dar am simţit că intra foarte bine. I-am tras cu o sete de nu mai ştia ce e cu el, l-am bătut.

La anul mă gândesc la retragere. Mai fac o gală în Craiova, în Ardeal şi îmi iau rămas bun de la toţi românii care m-au susţinut în aştia 12 ani de carieră frumoasă. Mă gândesc să merg pe cariera de promotor. Antrenor va fi Sebastian Ciobanu, va fi maestrul Mihai Constantin. Vreau să promovez noi eroi. Dragi luptători, vă caut să ajungeţi următorii eroi ai României”, a declarat Cătălin Morosanu la finalul meciului, conform sport.ro.

Bucuria lui Cătălin Moroşanu după ce l-a învins pe turcul Ozer prin TKO