Life

Cătălin Moroșanu și-a botezat fiul în secret. Jador a fost printre invitați

Cătălin Moroșanu a vorbit despre creștinarea fiului său, Patrick Nicolas. Micuțul în vârstă de 5 luni a fost botezat în cadrul unui eveniment grandios, dar ținut secret, de la care nu a lipsit Jador.
09.06.2022 | 18:22
Catalin Morosanu sia botezat fiul in secret Jador a fost printre invitati
Cătălin Moroșanu, despre creștinarea fiului său, Patrick. Jador a cântat la botez. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România și-a botezul băiețelul de care este tare mândru. Celebrul luptător și soția sa, Georgiana, au pregătit un eveniment unic și special pentru cel mic, care a fost ținut secret până acum.

Cătălin Moroșanu, despre creștinarea fiului său, Patrick. Jador a cântat la botez

Cătălin Moroșanu se declară un bărbat fericit și împlinit de când a venit pe lume fiul său. Patrick Nicolas a întregit familia, mai ales că vedeta și-a dorit foarte mult să devină tată pentru a doua oară. Mai are o fată pe nume Natalis.

ADVERTISEMENT

A ținut secretă sarcina partenerei sale de viață, Georgiana, care a rămas gravidă după eliminarea sportivului de la Survivor România 2021, lucru pe care a mizat și când a venit vorba de creștinarea celui mic.

Luptătorul a avut alături aproximativ 200 de persoane, dar și pe ”finul” său, Jador, cu care a legat o prietenie foarte frumoasă. Cântărețul de muzică de petrecere a fost cel care a întreținut atmosfera de la eveniment.

ADVERTISEMENT

„A fost un botez foarte frumos, în care ne-am distrat foarte mult. Nu ne-a plăcut să avem un botez clasic, ci unul modern, pe stilul nostru. Am avut în jur de 200 de persoane, bineînțeles a cântat Jador, finul meu, așa cum am mai zis și altădată. 

A fost botez de două cupluri, care sunt prietenii noștri de familie. A fost unic, ce să mai zic”, a declarat Cătălin Moroșanu în cadrul unei emisiuni TV, scrie spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Cătălin Moroșanu, botez fiu
Cătălin Moroșanu, imagine de la creștinarea fiului său. Sursa foto: viva.ro

Cătălin Moroșanu, despre relația dintre cei doi copii

Cătălin Moroșanu a vorbit în urmă cu câteva luni și despre relația dintre cei doi copii, mai ales că este o diferență destul de mare între ei. Sportivul recunoaște că fiica sa, Natalis, este puțin geloasă pe fratele mai mic.

Cu toate acestea, fiica vedetei este bucuroasă că nu mai este singură la părinți, luptătorul de K1 precizând că soția sa este cea care se ocupă de creșterea și educarea copiilor, asta pentru că el este plecat mult de acasă.

ADVERTISEMENT