Life

Cătălin Moroșanu și Zanni, scene de violență. Cum au fost surprinși cei doi concurenți de la Survivor România, într-un clip video

25.03.2021 | 20:34
Catalin Morosanu si Zanni scene de violenta Cum au fost surprinsi cei doi concurenti de la Survivor Romania intrun clip video
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu și Zanni au fost la un pas de bătaie în cadrul unui videoclip. Cei doi Faimoși de la „Survivor România” au filmat împreună pentru clipul video al melodiei „Senzație” lansată de artist. 

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Cătălin Moroșanu a jucat un rol foarte important în videoclipul lui Zanni, unde luptătorul KO și-a jucat foarte bine rolul.

ADVERTISEMENT

De când a început competiția de la Kanal D, cei doi au avut mai multe conflicte, mai ales după ce Moroșanu i-a luat partea Elenei Marin în scandalul nesfârșit pe care îl are cu Zanni.

Cătălin Moroșanu și Zanni, scene de violență. Cum au fost surprinși cei doi concurenți de la Survivor România, într-un clip video

Cătălin Moroșanu și-a demonstrat abilitățile de luptător în fața lui Zanni în cadrul unui videoclip muzical lansat în toamnă pentru melodia artistului, „Senzație”. Tânărul de 24 de ani apare neputincios în fața campionului KO, pregătit de o bătaie serioasă.

ADVERTISEMENT

Deși la „Survivor România” au avut mai multe certuri, iată că această colaborare s-a dovedit a fi una de succes, pentru că Moroșanuși-a intrat foarte bine în rol.

Zanni este de părere că luptătorul trebuie să plece din echipa Faimoșilor pentru că nu ar fi suficient de puternic, însă videoclipul sugerează exact contrariul. Moroșanu a fost ales pentru acest clip video tocmai pentru că este recunoscut pentru performanțele sale sportive.

ADVERTISEMENT

Zanni și Cătălin Moroșanu, scandal la Survivor România

Cătălin Moroșanu a fost de partea Elenei Marin atunci când s-a certat cu Zanni în timpul competiției de la Kanal D. Luptătorul consideră că acesta și-a arătat adevărața față și că nu este în măsură să jignească o femeie din moment ce nu a avut realizările ei.

„Astăzi au căzut măştile, am văzut cu adevărat cine este acest Zannidache. Nu am ce să îi reproşez pe parte sportivă, este un om care a adus foarte multe puncte, dar pe parte umană şi a ceea ce este el, este o persoană de cea mai joasă speţă. (…) Nu poţi să jigneşti o femeie, să o faci cotoroanţă, să o faci în toate felurile în condiţiile în care a realizat ceva în viaţa ei.

ADVERTISEMENT

Vine el, un copilaş de 24 de ani, care nu a făcut nimic în viaţa lui în afară de faptul că şi-a făcut tatuaje şi e cool. Eu am experienţă de viaţă şi vă spun, astfel de oameni nu o să reuşească în viaţă. Zanni e un caracter de doi lei. (…) O să votez pe cineva care strică tot vibe-ul grupului şi tot ceea ce am construit noi până acum”, a declarat Cătălin Moroșanu în cadrul reality show-ului de la Kanal D.

ADVERTISEMENT