Life

Cătălin Moroșanu, totul despre experiența Survivor România. Ce i-a lipsit cel mai mult Faimosului

30.04.2021 | 11:29
Catalin Morosanu totul despre experienta Survivor Romania Ce ia lipsit cel mai mult Faimosului
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu a vorbit despre competiția sportivă Survivor România, unde a stat timp de patru luni. Fostul concurent de la Kanal D a dezvăluit ce i-a lipsit cel mai mult în timpul reality show-ul moderat de Daniel Pavel. 

Luptătorul K1 este conștient că emisiunea i-a schimbat viața în bine și l-a făcut mai matur. Sportivul a trecut prin momente grele în timpul filmărilor din Republica Dominicană, însă s-a întors acasă mai puternic și mai hotărât ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Fostul participant de la Survivor România este obișnuit să plece de acasă prin natura meseriei sale, însă mărturisește că i-a fost foarte greu să se adapteze condițiilor din junglă. Cătălin Moroșanu și-a acceptat colegii de echipă cu bine și cu rele.

Cătălin Moroșanu, mai matur după Survivor România. Cum s-a întors acasă

„Cafeaua mi-a lipsit, cu siguranță (râde). Acest show m-a schimbat în bine, pentru că devin din ce în ce mai matur, nu mai sunt copilul nebun care dorește să facă foarte multe lucruri. M-am maturizat, m-a făcut să apreciez mai mult prietenii.

ADVERTISEMENT

Am văzut și partea rea din mine, am avut momente când mă gândeam la lucruri negative și nu puteam să le inhib. Apoi a intervenit iertarea și m-am detașat de tot ceea ce mă înconjoară acolo. Au fost momente grele, de detașare, de bucuria de a trăi jocul în sine.

Survivor înseamnă și evoluție. În primul rând lipsa hranei a fost un factor care mereu ne-a afectat pe toți și scotea din noi ce era mai rău. A fost greu să supraviețuiesc în câmp alături de oameni cu caractere diferite.

ADVERTISEMENT

A fost nevoie să ne acceptăm unii pe alții, cu bune și rele. Sunt obișnuit să plec de acasă și dorul de fetița mea, de soție, familie a fost mai ușor de gestionat”, a declarat Cătălin Moroșanu într-un interviu pentru click.ro.

Fostul Faimos de la Survivor România a adus în discuție și eliminarea Anei Porgras, despre care spune că nu a fost una corectă. Cătălin Moroșanu crede că fosta gimnastă merita să rămână mai mult timp în competiție, nu să iasă afară atât de devreme.

ADVERTISEMENT

„Ana Porgras merita să rămână în competiție. Ana era foarte bună pe traseu, nu aveam ce să reproșez, dacă eram în locul lui Jador, votam la fel. Multe lucruri în viață mi se par nedrepte, dar cu ceilalți colegi am fost de la început.

Am trecut prin cele mai grele momente, nu puteam să îi votez pe ei, chiar dacă cu unii poate nu mă înțelegeam. Toți eram la fel de buni, echilibrați ca număr de puncte aduse”, a mai spus sportivul, mai arată sursa citată.

Cătălin Moroșanu este de părere că sunt câțiva concurenți care au șanse mari să pună mâna pe premiul cel mare. De la Faimoși ar fi Elena Marin, Cosmin Stanciu, Culiță Sterp și Zanni, în timp ce de la Războinici înclină spre Marius Crăciun, Andrei și Sindy.

ADVERTISEMENT