Sport

Cătălin Moroșanu, un nou atac la Daniel Ghiță: „Mai are puțin și moare într-o umbră totală”

04.09.2019 | 23:04
Catalin Morosanu un nou atac la Daniel Ghita Mai are putin si moare intro umbra totala

Cătălin Moroșanu a vorbit despre rivalul său din România, Daniel Ghiță, pe care l-a atacat din nou verbal. Înainte de declarațiile lui Moroșanu, Daniel Ghiță a comentat mult pe seama revenirii lui „Moro” în ring la vârsta de 38 de ani. „Moartea din Carpați” nu a acceptat declarațiile rivalului său și i-a dat o replică în stilu-i caracteristic.

Atacul verbal al lui Cătălin Moroșanu la adresa lui Daniel Ghiță

Cătălin Moroșanu a vorbit despre cum îl vede pe Daniel Ghiță în ultima vreme: „El şi-a făcut revenirea cu doi moşi, cu Dzevad Poturak şi Petr Vondracek, doi moşi care aveau 40 şi ceva de ani, fratele meu! Ăia veneau de la mici şi bere! Chiar nu vreau să îi dau lui valoare. El mai are puţin şi moare într-o totală umbră”.

„Să îşi amintească meciul cu Gokhan Saki, să se gândească când îşi lua pumnii ăia şi toate loviturile într-un mod constant. Eu voi fi în faţa lui ca Gokhan Saki. Avem aceeaşi înălţime, aproape acelaşi stil de luptă. Aşa îşi va lua KO de la mine, dacă vreodată o să mă lupt cu el.”, a mai spus Moroșanu.

  • 38 de ani a împlinit Daniel Ghiță pe 22 aprilie
Daniel Ghiță, rivalul lui Cătălin Moroșanu. Sursă foto: adevărul.ro
Daniel Ghiță, rivalul lui Cătălin Moroșanu. Sursă foto: adevărul.ro

Motivul pentru care cei doi nu s-au întâlnit în ring

Cătălin Moroșanu a vorbit și despre o posibilă luptă între ei doi: „Când o să mă vadă pe mine să îşi amintească că eu sunt Gokhan Saki. Cum şi-a luat de două ori, o să îşi ia bătaie şi de la mine dacă vreodată o să se lupte cu mine. În 2018, am fost primul care l-a ofertat: Hai, Daniel, să ne luptăm! ”

„El mi-a cerut o sumă foarte mare, cam în jur de 100.000 de euro. E foarte mult şi e un subiect sensibil, pentru că e vorba doar de bani, la cât să ne înţelegem ca să putem lupta unul cu altul”, a mai încheiat „Moartea din Carpați”.

  • 35 de ani a împlinit Cătălin Moroșanu pe 30 iunie