Sport

Cătălin Moroșanu, victorie ușoară la Dynamite Fighting Show! L-a răpus pe “Sultanul” Mehmet Ozer

20.10.2018 | 08:34
Catalin Morosanu victorie usoara la Dynamite Fighting Show La rapus pe Sultanul Mehmet Ozer

Luptărorul Cătălin Moroșanu a obținut o victorie ușoară la cea de-a doua ediție a galei Dynamite Fighting Show – Bătălia Moldovei, care a avut loc la Sala Polivalentă din Piatra Neamț. Evenimentul de vineri seară s-a desfășurat cu casa închisă, toate cele 3.500 de bilete disponibile fiind epuizate cu 24 de ore înainte de primul gong.

Cătălin Moroșanu, în vârstă de 34 de ani, a revenit în ring la începutul lunii iulie după o pauză de aproximativ un an, reușind să-l învingă la decizie pe francezul Freddy Kemayo. Înaintea acele întâlniri, într-un interviu pentru FANATIK.RO, Moroșanu anunța că mai dorește să lupte încă doi ani.

Cătălin Moroșanu sărbătorind în ring un succes într-o luptă de K1
Cătălin Moroșanu sărbătorind în ring un succes într-o luptă de K1

Cătălin Moroșanu, victorie ușoară prin KO tehnic la Dynamite Fighting Show

Supranumit și ”Moartea din Carpați”, Cătălin Moroșanu era văzut ca mare favorit înaintea luptei și a făcut un adevărat spectacol la Dynamite Fighting Show – Bătălia Moldovei, reușind o victorie ușoară prin KO tehnic în fața turcului Mehmet Ozer. Românul a dominat autoritar întâlnirea și l-a ”tocat” pe adversarul său cu low kick-uri devastatoare. De altfel, ”Sultanul” Ozer a și abandonat lupta în prima repriză, după ce a fost numărat de mai multe ori.

Unul dintre cel mai bine cotați luptători români ai momentului, Andrei Stoica, a câștigat la decizie un al meci de mare interes, în fața albanezului Sazan Memedi. Cotat între cei mai buni zece sportivi ai lumii la categoria sa de greutate, Mister KO a juns la 47 de victorii de-a lungul timpului, dintre care 27 au fost reușite înainte de limită.

O altă luptă așteptată cu interes de publicul prezent în Sala Polivalentă din Piatra Neamț a fost cea dintre Bogdan ”Ciobanul” Năstase și cubanezul Freddy ”El Gigante” Rankin. Deși cântărește 147 de kilograme, Rankin nu i-a putut rezista românului care s-a impus extrem de clar prin KO Tehnic. Titlul Dynamite i-a revin lui Sebastian Cozmâncă, care l-a învins pe Valentin Bordianu.