Life

Cătălin Moroșanu vrea să slăbească la Survivor România. La câte kilograme a ajuns sportivul

21.12.2020 | 23:19
Catalin Morosanu vrea sa slabeasca la Survivor Romania La cate kilograme a ajuns sportivul
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu este unul dintre concurenții noului sezon Survivor România, show care va începe în luna ianuarie 2021 la Kanal D.

Sportivul a vorbit despre decizia de a participa la acest concurs, după ce a urmărit sezoanele Exatlon și prima ediție Survivor România, iar acum are ocazia să demonstreze că poate fi supraviețuitorul cel mai bun.

ADVERTISEMENT

Mai în glumă, mai în serios, Moro a declarat că își propune să slăbească în Republica Dominicană, așa că va da tot ce poate în probele dificile pe care va trebui să le treacă cu brio.

Cătălin Moroșanu, declarații după ce s-a aflat că va participa la Survivor România 2

„Pentru mine este o provocare uriașă să particip la acest reality show, pe care îl văd că pe o competiție adevărată. Mi-aș dori să fac performanță acolo, dar și să slăbesc.

ADVERTISEMENT

În acest concurs mă văd mare la propriu, nu la figurat, am 114 kilograme. Mie mereu mi-au plăcut provocările, am concurat la foarte multe reality show-uri puternice, și din palmarestul meu lipsea <Survivor România>”, a declarat Moroșanu, potrivit wowbiz.ro.

Moroșanu se va lupta cu Costi Ioniță și Cosmin Stanciu

„Salutare, prieteni! Țin să vă anunț că din ianuarie voi fi prezent la @survivorromania.oficial, un reality show care m-a fascinat de fiecare dată. Abia aștept să ajung acolo.

ADVERTISEMENT

Știu că va fi greu, mai ales că acum am 114 kilograme, dar va fi o ocazie excelentă pentru a slăbi și de a-mi pregăti revenirea în ring în 2021 pentru o nouă revanșă. Cine e alături de mine în această nouă aventură?”, este anunțul făcut pe Instagram, în care i-a înștiințat pe fanii săi că îl vor putea susține în reality-show-ul de la Kanal D.

Alte nume vehiculate pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii sunt Culiță Sterp și Jador, cântăreți care în ultimele zile au scris niște mesaje codificate despre plecarea lor din România.

ADVERTISEMENT

În competiție vor mai participa Costi Ioniță și karatistul Cosmin Stanciu, aceștia fiind confirmați oficial de postul turc de televiziune.

 

ADVERTISEMENT